- Konu Yazar
Hadi gelin Köprü ve otoyol ücretlerinin düşürülmesi için bastıralım. Arkadaşlar sıkı bir bombardımanla istediğimizi koparabileceğimizi düşünüyorum. Bimer'e İsimsiz başvurabileceğiniz gibi e-devlet şifresi ile (ptt'den alarak) kolayca başvurabilirsiniz.
Benim başvurum ve cevabı aşağıdadır. Kullanabilirsiniz.
Bimer'e yazdığım yazı.
Yüce devletimizin bir çok kurumu karbondioksit emisyonundan, trafik sorununa kadar bir çok konuda çalışmalar yürütmektedir. Düşük motor hacimleri teşvik edilmekte vergiler düşürülmektedir. Trafikteki araçların %70'inde tek bir kişi yolculuk etmektedir. Bu şartlar altında dahi köprü ve otoyol geçişlerinde motosikletler, arabalarla aynı ücrete tabidir. Bu adaletsizliğin düzeltilmesi elzemdir. Karayollarının da diğer kurumlarımız gibi düşük motor hacimli trafiği rahatlatan motosikletlere daha uygun bir ücretlendirme yapması gerektiğini düşünüyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim.
Cevapları.
BİMER ÜZERİNDEN ALINAN E-MAİLİNİZ İNCELENMİŞTİR. MOTOSİKLETLERİN OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR. BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİM.
Alan Kurum Gönderme Tarihi Gönderen Kurum
BİMER 11.11.2014 www.turkiye.gov.tr
ULAŞTIRMA,DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI 12.11.2014 BİMER
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 13.11.2014 ULAŞTIRMA,DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI
BAKIM VE İŞLETME ŞB. MD. 13.11.2014 KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Benim başvurum ve cevabı aşağıdadır. Kullanabilirsiniz.
Bimer'e yazdığım yazı.
Yüce devletimizin bir çok kurumu karbondioksit emisyonundan, trafik sorununa kadar bir çok konuda çalışmalar yürütmektedir. Düşük motor hacimleri teşvik edilmekte vergiler düşürülmektedir. Trafikteki araçların %70'inde tek bir kişi yolculuk etmektedir. Bu şartlar altında dahi köprü ve otoyol geçişlerinde motosikletler, arabalarla aynı ücrete tabidir. Bu adaletsizliğin düzeltilmesi elzemdir. Karayollarının da diğer kurumlarımız gibi düşük motor hacimli trafiği rahatlatan motosikletlere daha uygun bir ücretlendirme yapması gerektiğini düşünüyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim.
Cevapları.
BİMER ÜZERİNDEN ALINAN E-MAİLİNİZ İNCELENMİŞTİR. MOTOSİKLETLERİN OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR. BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİM.
Alan Kurum Gönderme Tarihi Gönderen Kurum
BİMER 11.11.2014 www.turkiye.gov.tr
ULAŞTIRMA,DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI 12.11.2014 BİMER
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 13.11.2014 ULAŞTIRMA,DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI
BAKIM VE İŞLETME ŞB. MD. 13.11.2014 KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ