G-eye Action Cam Hakkında Bilgi

Öncelikle herkese merhaba,

Aklımda uzun zamandır bir aksiyon kamerası almak var ama maddi durumlardan dolayı pek de yeltenemedim. Dün Decathlon'un internet sitesinde bu ürüne rastladım ve fiyatı da hoşuma gitti açıkçası. Ama aklıma takılan, iş görür mü? Tabi ki bi Go Pro performansı beklenemez ama kare atlama sıkıntısı da olmasın diyor insan. Yarın da almayı düşünüyorum. Özellikle de aksesuarlarının ucuz olması çok dikkatimi çekti.

Bir de malum Go Pro'da daha dar bi açıya sahip ama çok sıkıntı yaratır mı? Görüş açısı 720p modunda 135°, 1080p modunda 110° olarak görünüyor. Aramızda kullanan arkadaşlar var ise tecrübeleri ve yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar, kazasız yolculuklar.

bana da aksiyon kamera pahalı geliyor. ne tür aksiyonlarda bulunuyorsunuz bilmiyorum ama :) sadece motosiklette kayıt yapmak için, gopro göğüs bağlantı parçasını aldım. gelefonu bağlayıp onunla kayıt yapıcam. tabi daha aksiyonlu konularda olmaz ama (cross, yağmurlu hava, sporları vs.) trafik kaydı için iş görür.

Agv

SJ4000 siparişi verdim orijinal banggood sitesinden 75 dolar falan bunu inceleyin derim trafikteki ruh hastaları yüzünden aldım kanıtım olur en azından

Arkadaşım dün bende gopro alcam diye gittim sony action cam aldım çıktım

Sizce başlıkta geçen ürün mü, yoksa SJ4000 mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

Aklım da hala G-Eye'da ama :S

Fiyatı iyiymiş kullandıktan sonra ses ve goruntu konusunda bilgi verirseniz çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar