Hiç bir markaya kötü demem. Benim üzerime vazife değil zaten. Üzerine bindiğim veya binmeye niyetlendiğim motorlar hakkında konuşurum. İyi yanlarını veya kusurlarını anlatır veya yazarım. Örneğin 3 yıl cbf bindim ama gidip başlığının altına bik bik bik luzumlu lüzumsuz şeyler yazmam. Sorulmadan hiç bir motor hakkında iyi ya da kötü fikrimi söylemem.
Piyasada kötü marka var mı? Bana göre var. Hem de çok yakından tanıyor ve biliyorum motorlarını çünkü servisi arkadaşım. Buna rağmen ilgili motorun altına hiç bir şey yazmadım. Motor gönül işidir. Kimsenin gönlünü kırmak istemem. Bunun yerine ideale yakın şeyleri överek insanları kötüden uzak tutmaya iyiye ve doğruya yönlendirmeye çalışırım.
Bana göre bu motor iyi çıkacak. Bajaj'ın alt ve orta gelir gruplarını hallaç pamuğu gibi attığı bu yeni dönemde Mondial'in kendi ayağına kurşun sıkacağını düşünmek bile istemiyorum. Buna rağmen hemen geldiği ilk günü alacak değiliz zaten. Bakıcaz elliycez koklıycac vs vs vs.
Ama eğer tahmin ettiğim gibi ortanın biraz üstü kalitede bir motor olduğunu gözüm keserse alınacak ve binilecek motor olarak mimlerim.
biz bik bik konuşuruz sen kafayı yorma. yeter ki zaten parası kısıtlı olan insanımız gidip saçma sapan motorlara çuvalla para vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
motora bindiğim süre boyunca toplam 4 tane çinli motorum oldu, neticede bir daha kesinlikle allah göstermesin çin malı motor almam, ben bu çin malı motorlar çok değişti hayal dünyasının dışında bir insanım, yok ben illa alıcam diyen arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun diyelim artık ne diyelim :king:
çin malına 9-10 bini verecek insanları görünce dumurdan dumura koşuyorum burada.