windows 7 ultimate

Merhaba arkadaşlar. aradım aradım ve bunu ararken baya sıkıntı çektim. Windows 7 ultimate cdsi lazım. izmirde elinde olan ödünç vermekte sakınca görmeyen bir dostumuz var mı acaba? yasadışı olarak değil bilgisayarımda orijinal yazılımın seri numarası var sadece Windows cdsini bulamıyorum bulmakta zorlanıyorum. veya orjinalin torrent linkini paylaşabilirseniz de çok mutlu olurum. saygılar şimdiden teşekkür edeirm

Lisanslı yazılımların için microsoft tan yardım alabilirsin. Daha önce duymuştum sana bir download linki verebilirler.

Lisanslı yazılımların için microsoft tan yardım alabilirsin. Daha önce duymuştum sana bir download linki verebilirler.

Zamunda.net/download.php/415283/Microsoft.Windows.7.Ultimate.SP1.x64.Integrated.August.2014-Maherz.torrent

çok teşekkür ederim Microsoft a bir bakayım cevap alamazsam zamundadan bakıcam. zamunda üyelik istiyor sanırım linkte üye girişi istedi.

tekrardan teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

microsoftu aradım notebook bilgisayarım için üretici firma ile irtibata geçmemi, onların bana temin etmek zorunda olduğunu söyledi. casper ı aradım. kargo ücreti bendenmiş. yolladılar gelicek bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar