Arkadaslar stop etme sorununu cok sacma dile getirenler olmus abartiyorsunuz bence ayda bi kere anca stop ediyor oda normal cbr 250 de de benzer bir sorun vardi hafif hafif pespese gaz verince pof edip stop ederdi ama bazi arkadaslar sanki stop etme sorunundan motora binemiyormus gibi lanse etmis bence abartilmasina gerek yok hava ayarindan rolanti sensorunden felan olabilir iyi bir servisin detayli incelemesi ile cozulur bu ancak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Valla dostum 10000 e gelmis arkdasim 5000 den sonra bariz dustu dedi ama ben pek inanmiyorum bende su an 4000 lere geldim ama yakit dusmez hakkini vererek 24 beygirlik motor hakkiyla kullanirsam 17 kr tan assa yaktigini gormedim. Hemen hemen cbr 250 de de boyle yakardim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
arka tekerin hizasini kontrol edebilirsiniz
teker hafifçe bir tarafa egik olabilir
teker yanlarında hizalama klavuz çizgileri /sayıları vardir kontrol edebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
şehiriçi yakit tuketimleriniz neler?
özellikle yüksek km li pulsarlar yakıt düştü mü ?
pulsarin yan koruma demirleri yetersiz
dusme aninda anca motor kendini koruyabilir
daha uzun demir takmanizi öneriyorum
Valla dostum 10000 e gelmis arkdasim 5000 den sonra bariz dustu dedi ama ben pek inanmiyorum bende su an 4000 lere geldim ama yakit dusmez hakkini vererek 24 beygirlik motor hakkiyla kullanirsam 17 kr tan assa yaktigini gormedim. Hemen hemen cbr 250 de de boyle yakardim.