Fren Diski İmalatı

Belirttiğiniz malzeme kalitelerinde disk üretimi için en elverişli malzeme cinsi 420 olandır.Bizim kullandığımız malzeme orjinal standartlarında ısıl işlem uygulanmış bir malzemedir.İmalat sonrasında yapılan ısıl işlemlerde malzeme homojenliğini kaybedebildiği için hazır sulanmış malzeme kullanıyoruz.

Anladım teşekkürler. 2 adet 300mm disk kaça malolur, çok kabaca bir fiyat aralığı verebiliyor musunuz ? Daha önce belirttiğim gibi çizimi ben yapacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anladım teşekkürler. 2 adet 300mm disk kaça malolur, çok kabaca bir fiyat aralığı verebiliyor musunuz ? Daha önce belirttiğim gibi çizimi ben yapacağım.

Model yılı ve markası nedir?

Dockerengın telefondan yazıyorum alıntı yapamadım kusura bakma. Orijinal fıyatı 100 liranın üstünde orijinale yakındır diye sordum. Verdiğin linkteki sıkıntı çıkarır mı? Sonuçta yan sanayi.

Çok memnun oldum böyle bir işe girişmiş olmanızdan. Tebrik ederim. Yakın zamanda inş. üretim çeşitliliğinizi artırırsınız. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

[/COLOR]
Hornet 600 için arka canta demiri yaparmisiniz ?

imalatını yapabilirim.ancak motorunuzdan ölçü almam gerekiyor.

Dostum selamlar ben gsxr 1000 k4 kullanıcısıyım.Benim sorum Suzukı gsxr1000 k4 ön ve arka disktakım olarak fiyatı nedir öğrenebilirmiyim.Model seçimi için atelyenize gelmem gerekiyormu.slm.

Fren diski yaptıran arkadaşlardan geri dönüş alabilir miyiz ? Memnun musunuz ?

ake

2006 model kawasaki er-6n kullanıcısıyım. ön disklerinin çift olarak maliyeti nedir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar