Ücretsiz telefon numarası sorgulama

Telefon numaralarının kim tarafından kullanıldığını merak ediyorsunuz fakat paralı hizmetlerden faydalanmak istemiyor musunuz? Numaradanisim.com sizin için geliştirildi.

Numaradanisim.com'un numara sorgulama motoru beş farklı kaynaktan numara sorgulaması yapar; sorgulardan birden fazla cevap aldığı zaman çapraz karşılaştırma metoduyla size mümkün olan en doğru sonucu sunar. Hala doğrulama sistemine yönelik kuşkularınız varsa Numaradanisim.com'u diğer sorgulama sistemleriyle karşılaştırıp test edebilirsiniz.

Numaradanisim.com ücretsizdir ve size sınırsız sorgu olanağı sunar. Lütfen siz de ücretsiz sorgulama aracını test edip bize görüşlerinizi bildirin.

Güzel bi site, sorguladığım 2 numaradan birini bulabildi (sanırım diğeri bilgilerini gizlemiş)

Teşekkürler

Son düzenleme:
Mobil telefon şirketleriyle yada siteleriyle alakası yok bu işin google amcayla alakası var...
Bulamadığı numaralarda o numaranın bir vesileyle internette yayınlanmamış olmasındandır...
Kendi numaramı arattım ismimi doğru yazdı ama soyisim yerine benim meslek gurubumdan bir meslek ismi yazdı... Yani ismin ve numaran bir vesileyle internet ortamına düştüyse ordan bulup çıkarıyor...

Kendimi sorguladım birisi beni ''Usta'' diye kaydetmiş. Bu yazı göründü.
Babayı sorguladık ''Bankacı''yazısı çıktı. Adam banka emeklisi.
Abiyi sorguladık ''Subay''yazısı çıktı. Adamın mesleği bu.
Bizde isimler yerine meslekler çıkıyor.:mrgreen:
Birisi bizi telefonlara böyle kaydetmiş demek ki.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akıllı telefon kullanmayanları bulamıyor.

beyler rehbere kaydedilmenizin sebebi android'te yüklenen uygulamalar.bu sizden kaynaklanmasa bile arkadaşınızın yüklediği uygulamalarla rehberinde kayıtlı numaraları kodlaması.

buyrun buradan kendi numaranızı silebilirsiniz;http://cia-app.com/self-service/numarami-sil/

Adam haklı. Verilen linkte sil yaptıktan sonra tekrar denedim sonuç çıkmadı. CIA uygulaması da neymiş öyle. Numarayı başkası kaydediyor bu uygulamayla rehberdeki numaralar bu sisteme akıyor. Ne uygulamalar yapıyor adamlar. :sunny:

bnm telefon numaramı yazdığım da tanımadığım başka bi adam çıkıyor :cyclopsan

::thanks:
4 numara denedim 3 ünü buldu esas bulması gereken numarayı bulamadı neyse :) silme işide oluyor denedim

Hangi terbiyesiz, seviyesiz beni ön adımla kaydetmiş. Ben saksı değilim ulan!

vay anasını :) Numara Cemal Güntürkün tarafından kullanılmaktadır.

çalışıyor :D

ama hepsinde değil :D

Sorguladığınız numaraya ait sonuç bulunamadı.

Merhaba,

paylaşım için teşekkürler.Gecenin bir yarısı bütün rehberimi elden geçirdim :queen: bağımlılık gibi birşey :mrgreen:

Sanırım sistem şöyle işliyor, birinin telefonunda genelde nasıl kayıtlıysanız o şekilde adınız çıkıyor.

Servis sadece CIA Adaffix alt yapısını kullanmıyor; farklı veritabanlarına da erişiyor. Bu anlamda adınızı sadece Adaffix'ten silmek her zaman işe yaramayabilir.

Sonuçların bu şekilde çıkması özellikle Android işletim sistemli telefonlardan bilgi çalındığını ve dağıtıldığını gösterir.
Du bakam yarın avukatıma bir açayım bu konuyu.
Gerçi bizdeki yasalarla yapacak pek bir şey olmadığını da biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar