Yeni aldığım drift

Selamun Aleykum arkadaşlar abiler ablalar.
12 Eylül'de drift 125 MH aldım. Şuan rodaj döneminde. 508 km'de. Size bi sorum olacak; rodaj daha bitmedi ama ben bu süre zarfı içinde 4-5 defa elimde olmayan sebeplerden sınırları aşabildim.(5. vites redline yaptığım bile oldu :( ) tabi bende istemezdim böyle olmasını fakat kendini bilmez 4 teker sürücüleri insan hayatına kast edebiliyor. (Sözüm her araba kullanıcısına değil) Bu problemlerden dolayı ilerde sıkıntı yaşar mıyım? Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Ve Aleyküm Selam motorsikletini güle güle kullan.Allahın izni ile sıkıntı olmaz İnşaAllah

A.s sürekli sıkıştırmadığınız sürece bir sorun olacağını sanmam

Motosikleti
Henüz yok.
hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin, motor bölümü hariç somunları kontrol edin, motorunuza bakın bir sorun yaşamadan kullanırsınız.

A.s sürekli sıkıştırmadığınız sürece bir sorun olacağını sanmam
Teşekkürler bir daha bi şahıs beni farketmezse artık kendimi yormayacağım. Sağa çekeceğim el yapıcam durursa ben onu görmezden gelcem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin, motor bölümü hariç somunları kontrol edin, motorunuza bakın bir sorun yaşamadan kullanırsınız.
500 bakımında kontrol ettirmiştim. Arada bir kendim ederim. Teşekkürler. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Güncel cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

Drift 2100 kmde bnm ama hemen bagiriyo 4 5 bin devirde 60 70 yapyo ne yapmam lazim pek basmadim simdiye kadar 4 5 binde devirlerde atiim vitesler cok badir 6 bin artik basmalimiyim

Motosikleti
600RR
Drift 2100 kmde bnm ama hemen bagiriyo 4 5 bin devirde 60 70 yapyo ne yapmam lazim pek basmadim simdiye kadar 4 5 binde devirlerde atiim vitesler cok badir 6 bin artik basmalimiyim

artık geç kalmış bile olabilirsin ama biraz zorlamaya başlayın motoru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar