- Konu Yazar

Artıları :
-Açık motor gibi çok kolay çalışıyor ve rahat gidiyor, kasma yığılma yok.
-Amortisörleri çok rahat, çukurları hissettirmiyor ve vurmuyor.
-Arka ayak koyma yerleri çok rahat ve şık.
-Önde ortada demiri var ama resimlerde belli olmayabilir, kıskaçlı yeni ve kibar yapmışlar.
-Askılığı var ön kafanın altında bizden tarafta.
-Malzeme çantası çıktı koltuk altındaki küçük boşlukta kılıfının içinde, gerekli anahtarlar var, buji anahtarı dahil.
-Grenajları çok sağlam, aldığım bayideki adam bastırdı bişey olmaz diye hakikaten şaşırdım çok esnek ve sağlam.
-Sesi çok tatlı ve sessiz, hiç rahatsız etmiyor, kask giyince nerdeyse duyulmuyor.
-Titreşim çok az ve açıldıkça azalıcak gibi, 150 km de bile azaldı yeni aldığım gibi değil.
-Depo kapağının olduğu yer düz, sızdırma yapmaz.
-Sinyal uyarı sesi var 'dıt dıt dıt' diye ikaz ediyor, unutma şansınız yok.
-Göstegeleri çok belirgin ve şık, geceleri de gündüzleri de belli oluyor ve parlak mat değil göstergeler.
-Farları direk dinamoya bağlı gaz verdikçe artan şekilde yanıyor ve yeterli, gayet güzel ışıtıyor.
-Fiyat performans inanılmaz derece de başarılı... Bu fiyata markası bellisiz cublar soruyodum...
-Frenleri ve çoğu şeyi ayarlı geliyor, gevşek kalmış biryeri falan yok, frenleri çok sağlam ve ön fren de hemen kitlemiyor ona göre ayarlamışlar.
-Genel işçilik bakınca bile belli oluyor, nano paslanmaz siyah boyalı çoğu yeri ve çok şık duruyor.
-Hafif ve dengeli motor arka ayağına kaldırırken önceki cub motorumda zorlanıyordum bu kuş gibi, ağırlığı dengeli dağıtılmış.
Eksileri : ( BU BİR EKSİ Mİ YOKSA ARIZA MI BİLEMİYORUM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR !!! )
- Döner şanzıman değil, 4.vitesden geri yapmak gerekiyor boşa almak için. 4 den boşa atması gerekmez mi mondial 100 ukh de öyleydi, bu sorun motorumun sorunu mu acaba. Bu normal dedi servis ama bana hala normal gelmiyor ve pratikliğini baya kötü etkiliyor.
- Lastikler naylon bildiğiniz marka işte ama alacak arkadaşa tavsiyem lastiklere hava bastırmadan kenarına detarjan sürdürüp öyle hava bastırsın ki yerine tam otursun. Ben sonra yaptırmak zorunda kaldım, sekiz çiziyordu jantlarda falan sorun yok dert etmeyin. Dublex takılabilir ilerde isteğe göre.
HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN. ALLAH HERKESE SEVDİĞİ MOTORA BİNMEYİ NASİP ETSİN...