şasıde sorun olmadığı sürece yan yatma mevzusu önemli değil pek. tabi karenajlar orijinalleri ile değiştirilmiş çiziksiz olduktan sonra sorun olmaz. motor gayet güzel duruyor ama canlı görmek bir başka tabi. sen iyi anlamyorsan muhakkak anlayan biri ile git ancak ben tek silindir bir motorda kolay kolay arıza olacagını düşünmüyorum. mavi renk gayet spor ve hoş duruyor gönlümde bordo vardı ama mavi nasip oldu alınca mavi nin ne kadar hoş olduğunu anlayacaksın

o benim blue transformers'im. ani hızlanması son derece iyi. çok memnunum ben. artık bilek ağrısı da geçti

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
kardeşim imkanın varsa önce bi 2- 3 saat bi yzf kullan öyle karar ver derim. burada hepimiz arkadasız ve arkadaslarımızın en doğru tercihleri yapmasını istiyoruz. bunu su sebeple söylüyorum su an kullandığın motor 150 cc. yzf cok atik motor ama sonrasında pcx iiiiim seni özledim demeni istemeyiz. tasarım , kaite, karizma yönünden asla pcx ini aramazsın oturuş pozisyonuna da 10günde alışırsın , gücü de yeterli gelirse sana alırsın

şimdi 250 cc olanı geliyor ama ne yalan söyleyim 125 in tasarımındaki karizmayı göremedim 250cc de.