- Konu Yazar
Arkadaşlar ilk önce dün 16.20 suları 50km hızla seyretmekteydim arka teker kitlendi ve ufak sıyrıklarla kurtuldum sebebi arka tekerim zincir dişlilerini tutan somon (Vida) Dışarı cıkıp demire takılmasıyla teker kitlendi yaptırdım sıkıntı kalmadı ama daha önceki yardım taleplerindeki sorunum devam ediyor ama bu kez kaynağını buldum
Motorum: Mondial 100mg superboy
Km 585km
alış durumu 0 aldım
80km hıza cıktım vitesi boşa aldım ve motoru kapadımki sessiz olsun vites kutusundan yani vites attırma ayaklığının yanındaki kutudan tok bir şekilde tık tık tık ses geliyor motoru çalıştırıyorum yola devam ediyorum gaz verince ses aynı seviyeside aynı tıklama aralığı azalıyor sürekli tık tık tık sizce neden olabilir zincirleri yağlattım gerdirdim sorun devam etmekte.
Motorum: Mondial 100mg superboy
Km 585km
alış durumu 0 aldım
80km hıza cıktım vitesi boşa aldım ve motoru kapadımki sessiz olsun vites kutusundan yani vites attırma ayaklığının yanındaki kutudan tok bir şekilde tık tık tık ses geliyor motoru çalıştırıyorum yola devam ediyorum gaz verince ses aynı seviyeside aynı tıklama aralığı azalıyor sürekli tık tık tık sizce neden olabilir zincirleri yağlattım gerdirdim sorun devam etmekte.