TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu açık hava filtresi için iyi diyorlardı da ben pek bilmediğim için pas geçmiştim . Direk uyumlu mu bunlar yoksa bogaz falan yaptırmak gerekir mi ?

açık hava filtresi takıp tek başına performans vermez aman yanlış anlaşılmasın:) ben k&n 1060 aldım orjial kutunun içine 32lik plastik su borusundan 10 cm kesip onun üzerine hava filtresini geçirdim geçen yıl ki sayfalarda fotolarım vardı karbüratör içinde 30 mm karbüratör dahil orjinal manifold uyar ama alırken yine bir bak karbüratörü büyütünce birde silikon ipek buji kablosu ve tırnak aralığını açtığın(orjinal aralık 0.6mm) iridyum buji al ki yanma çabuk olsun katsa zaten egzozozun içinde kesip çıkarıyorsun onunda fotoları konuda mevcut

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Beyler yeni motor alýcam da ybr mi apache mi karar veremedim :pr:

La olm bi yuru git :D kalabalik yapma ^^

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Bursaya geldk suan itibariyle.. 150km yagmurda geldik cok zevkliydi.. :) 460km oldu depo suan tek dişe dustu.. baya dipgaz gittik ondan sanirim biraz fazla yakti.. lastkler super ama .. ayni kuru zemn gibi 100 110km/H arasi gittim en ufak sknti cikarmadi..

He bu arada bugun ki kortej super oldu bizim icin.. bianda 10 motor fln olduk 15 kisi fln beraber surduk..yeni insanlar tanidik yemek yedik eglendik.. herkese ayri ayri tesekkur ediyorum.. resimleri musait bi zamanda yuklicem :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Niye dışlıyorsunuz beni Enes bey. Ayıp değil mi :salut: Hahaha iyi iyi bizim eski grup buraya toplanıyor bende buralardayım o zaman :) Enes özlemişiz senide be baya zaman geçmiş aradan. Artık sık sık buluşuruz inşallah :)

Eyw Kardeşim.. :) buluşuruz ben adam bulamıyorum dolaşcak valla ..

Yeni Metzeler ME22 lastikler ile ıslak zeminde arka basınç 32 psi ve motorda ben tek olduğum halde, giderken de dururken de patinaja düşmeden ön kaldırıyorum artık.
Bu lastikler güzelmiş cidden.

Arkadas kullandi ben onun apachesiyle kendi apacheme yetisemedim. At biniciye gore sahlanir derler ya o hesap

Ben nedense çoğunluğun aksine, geceleri, soğuk kış aylarında ve hatta belki yağışlı zamanlarda motosiklet sürmekten daha fazla zevk alıyorum.

En azından soğuk ve gece olsun yeter. Bu ikisi süper oluyor. :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ben nedense çoðunluðun aksine, geceleri, soðuk kýþ aylarýnda ve hatta belki yaðýþlý zamanlarda motosiklet sürmekten daha fazla zevk alýyorum.

En azýndan soðuk ve gece olsun yeter. Bu ikisi süper oluyor. :D

Dün gece artçili istanbuldan cikip kòrfezi dolanarak bursaya geldik yagmurda yarisi. Cok eglenceliydi.. bende severim o tarz gezmeyi.. ekipman oldktan snra hele gerisi zevk..

gece ve yagmurlu havada motorun tadı baska oluyo ızmırden manısaya artcılı yagmur altında gece ıkı kez corba ıcmeye gıttık ıkı motor ve soguk havada dıger motorları bılmem ama sctr daha canlı oluyo sankı cektıgı soguk hava canına can katıyo :cat:

ocakta abant bolu dagı :D buzdan silutlerimiz sergilerler.haberlere cıkarız.motor üstünde dondular flash flash:D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
ocakta abant bolu dagı :D buzdan silutlerimiz sergilerler.haberlere cıkarız.motor üstünde dondular flash flash:D

Martta gittik hacıabi .. Kayışdağından sonra full Kar altında gittik..Buzlara park ettik motorları sucuk ekmek yedık gezdık dolaştık aynı gün bolu dağında karda buzda geri indik.. Sabah 6 gibi çıkmıştık yola.. Sabah soğunuda yedik.. Süper olmuştu .. Ha mart ha ocak .. Buz aynı buz kar aynı kar.. gideriz her türlü :D

Martta gittik hacıabi .. Kayışdağından sonra full Kar altında gittik..Buzlara park ettik motorları sucuk ekmek yedık gezdık dolaştık aynı gün bolu dağında karda buzda geri indik.. Sabah 6 gibi çıkmıştık yola.. Sabah soğunuda yedik.. Süper olmuştu .. Ha mart ha ocak .. Buz aynı buz kar aynı kar.. gideriz her türlü :D

16 Ocak'ta gidelim de doğum günümü de orada kutlarız hahahah :queen: :queen: Belki bende gelirim hele o günler bir gelsin de :) Kim öle kim kala :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bak bi kaç resim buldum .. Vay be ne gündü ha :D kesin gitmeliyiz beyler..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Helal olsun valla sizlere.
Kar-kış demeden çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Milletin araba ile gitmeye çekindiği yere cross olmayan motosikletlerde gitmişsiniz.

Eyw :) İnsan severek yapınca bişeyi gözü görmüyor.. Bide yanında güzel insanlar olunca keyife dönüyor :D

Ee nerde Bursalı arkadaşlar .. geldik bursaya kimsecikler yok :) sonra gelmiyon etmiyon diye boş laf yapmayın bak he :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar