Yaklaşık 3 ay önce yazmışsın ama sorunun hala devam ediyorsa akıntı ile ilgili 2 seçenek var..
1- Amortisörden kaçırıyor olabilir ki çok az akar ve sarımsı bi renktedir sorun buysa keçelerini değiştirmen gerekir..
Amortisörde akıntı yoksa..
2- Kesinlikle ön fren hidroliğinden akıyodur.. Fren hidroliğini değiştirmen lazım (biraz hassas bir konu akıntı olduğunu söyleyip hidroliğide değiştirmek istediğini ekleyip bir ustaya gösterebilirsin.)
*Yüksek devirde duyduğun ses ikisinden de kaynaklanıyor olabilir..
*Vites geçişlerini rahatlatmak istiyorsan ve debriyaj balataların eski değilse yağını değiştirmen lazım,eskiyse hem debriyaj balatalarını hem de yağını değiştirmen lazım..
*Yağ konusunda da ucuza kaçmamakta fayda var zaten motor neredeyse hiç yakmıyor

motul 7100 10/40 tavsiye edebilirim.. 40-50 tl civarında..
Keyifli sürüşler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Arkadaşlar ben 150 lık kuba olani hakkında bir kaç sorum olacak. On tekeri tutan demirlerin solunun hemen altında sabahları çok az da olsa ıslaklık oluyor.yuksek viteste düşük devirde cingir cingir ses geliyor ve vites geçişlerinde kurt diye bir sebep geliyor. En sonuncusunun sebebi benim yeni olmam tam becerememem olabilir.ama diğer ikisini merak ediyorum
On firen sikildiginda arka stop yanmaz zaten sinyaller yanip yanip sonmuyorsa bi problem vardir heralde bi baktir derim farin isinmasindan birsey olmaz
Ön freni sıkınca da arka stop yanar.. Ön frenin müşüründe temassızlık vardır genelde yay kısmında sorun olur..
Müşürü değiştirirsen ya da onarabilirsen sorunun çözülür..