öncelikle selamın aleykum bu saate yazıyorum çünkü formun bütün sayfalarını şimdi bitirdim yarın sabah iş var aklımda nasıl kalkıcağım geçiyor ama içimden geçenleri yazmadanda edemiğceğim.

adım ahmet arif turan yaklaşık 1 senedir motorsiklet kulanıyorum 25 bin km ve artmaya devam eden bir motorsiklet geçmişim var

önceleri hedefim 600 cc idi fakat motoru kulandıkça max hızın 125 km olması gerektiğine kabul kıldım ( deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunu

) bunun içinde 250 cc motorun fazla geleciğinin de farkındayım

125 cc likler arasında en mükemmelinin YZF 125 R olduğunu dünya alem biliyor tip olarakta en beğendim model olur kendisi bugun itibari ile kredi çektim param hazır bankada motoru almadan önce takıldığım 2 nokta var.
1 nokta : motoru yakından gördüm ama hiç üzerine binmedim ve kulanmadım ve bunu yapmadan kesinlikle almicam motoru
2 nokta : 2015 modelleri abs'li gelicek die duydum doğruluğu nedir bilmiyorum ama yamaha italia sayfasında abs li olarak görünüyor bununda bilgisini almam lazım.
velhasıl kelam istanbul içi avrupa yakası test suruşu yapabileciğim birisi varsa bana ulaşırsa çok makbule geçer.
Yazım uzun okur ve cevap atasanız şimdiden çok teşekür ederim şunuda unutmayın ben her yazdığınız yazıyı okudum 1 sayfadan beri..