Ekrem Ata'nın facebook hesabından yaptığı açıklama;
Yalnız bundq bi yanlışlik var boxer su qn 3050 tl seneye 2736 lira mi olucak
Ekrem Ata'nın facebook hesabından yaptığı açıklama;
Bajaj'la Yamaha ne zaman aynı kefeye konuldu???...
birader demiyeyim düyorum ama 125 cc motora 10.000 tl para vermişsin , burda gelmiş bu fiyat pahalı diyorsun.
bence de pahalı ,
ama eğer sen buna pahalı diyorsan , senin motorunun da ederinin 2 katı fiyatına satıldığını kabul etmelisin.![]()
birader demiyeyim düyorum ama 125 cc motora 10.000 tl para vermişsin , burda gelmiş bu fiyat pahalı diyorsun.
bence de pahalı ,
ama eğer sen buna pahalı diyorsan , senin motorunun da ederinin 2 katı fiyatına satıldığını kabul etmelisin.![]()
Dostum, farklı şeylerden bahsediyoruz. Bak 200 cc'lik benzer motor bloku kullanan çıplak motorsikletin (200NS) fiyatı 7350 TL, 200SS için öngörülen fiyat 10.000 TL. Hesaplarsan %36 gibi bir farklılık var arada. Kastettiğim şey, Pulsar serisi bu kadar iyi bir çıkış yapmışken, bu tarz grenajlı/SS türünde iyi bir alternatif olması için, arada böylesine bir uçurum olmaması. Olmasın ki, daha çok motorsiklet, daha çok Pulsar satılsın ve piyasada rekabet olsun. Öncelikle söylediğim şeyi iyi anlatmış olayım.
Benim motorumla ilgili söylediğin şeye ise farklı bir sebepten katılmıyorum, ederinin iki katı olması kısmına hiç girmiyorum bile, fakat farklı ülkelerin farklı klasmandaki ürünlerinden bahsediyoruz. MT 125 ile aynı motor bloğunu kullanan YZF R-125 ile arasında 250 TL fark var, %2 gibi bir şeye tekabül ediyor bu, benim altını çizmek istediğim şey buydu. Yoksa isteyen istediği ürünü alsın ve piyasada iyi alternatifler olsun.
Arkadaşım japon makine ile hintli makineyi nasıl kıyaslıyosun ki kendini kanıtlamadı bile henüz
Yalnız bundq bi yanlışlik var boxer su qn 3050 tl seneye 2736 lira mi olucak
İkisi de 2 tekerli ?
Hintliyi de küçümsememek gerekir, Bajaj dünya devidir, çinli gibi laf yemiş biraz.
Mantıken, eğer yamaha mt 125 ile yzfr125 arasında 250 300 lira fark koyuyorsa Bajajın 2 bin lira fark koyması hiçbir şekilde savunulamaz. Madem pulsar'ı 8bin yapacasın, 8.5-9bin yap ss olanınıda milletin içine sinsin alırken.
Arkadaşım japon makine ile hintli makineyi nasıl kıyaslıyosun ki kendini kanıtlamadı bile henüz
Matematik içerikli denklem için teşekkürler....en iyi açıklama sizden gelmiş....:bounce::cat:Buda kadın
http://2.bp.blogspot.com/_0YVsLvUUy...ulKCzyYDP10/s1600/evde_kalan_cirkin_kadın.jpg
Buda kadın
http://www.trendce.com/wp-content/uploads/harika-guzel-kadin-resimleri.jpg
İkisininde 2 göğüsü var
Sizin matematiğiniz yok mu/denklem kuralım....:mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Matematik içerikli denklem için teşekkürler....en iyi açıklama sizden gelmiş....:bounce::cat: