Haftasonu

Okuyorum ayni zamanda motor illetinden muzdaribim. Hem okuma masrafim var hem de ekipman masraflarim var. Ve anneneme babama yuk olmak istemiyorum.

Cumartesi pazar pazartesi gunleri full bosum evde oturuyorum. Yok mu soyle bu gunlerde calisabilecegim bi is bilen. Kurumsal olur dukkan olur restoranda garsonluk olur. Parasi muhim degil yeterki calisayim bi yerden para gelsin bi masrafimi karsilayayim. Konuyla ilgili gorusu olan esirgemesin

Aynı konudan müzdaribiz bende üniversite okuyorum ve 3 günüm boş geçiyo biraz araştırdım bana en mantıklı iş anketörlük ve tanıtım kağıtları dağıtımı geldi günlük aşağı yukarı50 tl getirileri var.

Aynı konudan müzdaribiz bende üniversite okuyorum ve 3 günüm boş geçiyo biraz araştırdım bana en mantıklı iş anketörlük ve tanıtım kağıtları dağıtımı geldi günlük aşağı yukarı50 tl getirileri var.
Dostum bulsam onu da yaparim ama ajans tarzi bi yerden yonlendiriliyomus oyle bi yer bulamadim ama

nerede oturduğunu yazarsan arkadaşlarlar daha çok yardımcı olur.

kariyer.net - secretcv - elaman - elamanonline bunlara kayıt ol bak derım bence.

Ha ben bakmıstım zamanında parttıme ıcın, ıkea kıpa mıgros vatanbılgısayar vs vs basvurmustum bı allahın kuluda gel goruselım demedı o ayrı mesele :cherry:

Kader kısmet yani onu bılır onu derım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar