Ben o driftin üzerindeki lastikleri biliyorum. O lastiklerden değil daha doğrusu nylon değil bu lastikler. Şuan link veremiyorum mobilden girdigim için ffakat. Mc 605 mc 606 bu lastiklerden bahsediyorum. Sade e arka 160 lira ön ise 110 lira olması gerek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Irc ve sava dediginiz lastiklerin hepsi nylon. Nasıl oluyorda iyi diyorlar hayret
:cherry:
IRC bilgim yok , fakat Sava (yakın zamanda ismi mitas olacak) marka lastik üretimi avrupada bir çok teste giren bir markadır.
web'te ingilizce dökümanlardan buna ulaşabilirsiniz. Modellerine göre lastik içeriği değişiklik gösteriyor. Benim kullandığım bizim Discover modeline uygun olan lastikte Sıkı kauçcuk yapısı ve soft yapısından bahsedilmektedir.
Bu lastik konusunda yazılan çizilenlerden ziyade tecrübe etmiş arkadaşları dinlemekte fayda var.
Genel kullanımımım her yaptığım km de tecrübe artışı ile, limitleride yavaş yavaş zorlamaktayım
Orjinal lastikte iki defa kaydım. Bu lastikte 1000 km oldu. Yağmurdada kullandım Henüz kayma yaşamadım. Ben memnunum.
Mutlaka daha kaliteli lastikler vardır. ama 400-500 vermek istemem.
Bu arada 5000 bakımını bekliyemedim. Tecrübeli arkadaşlarımı dinliyerek 2600kmde bakımını yaptırdım . Motul yağ kullandım. Artık servislerimizde standart tek yağ kullanımı olarak. castrol kullanılmaya başlanmış.
Genel kontroller yapıldı . Tek bir vidada bile gevşeme yoktu. Motul zincir spreyi kullanmaya başladım. Öncesinde yağlamak için kullandıklarım traşmış.
15T dişliden memnun kaldım.Bu dişli ile devam.
Geçenlerde 260 km lik yola çıktım . iki defa mola verdim. Motorda şişme veya yağ kaçırma sızdırma gibi bişi ile karşılaşmadım. Ki tapa gaz giderim.
Ama ciddi anlamda rüzgarlı bir gündü , çok etkilendim. dayak yemiş gibi oldum , sağdan soldan .
HEr motordamı böyle yoksa bizim motor hafif olduğu içinmi ?
Bizim motor için Siperlik yaptıran uyduran oldumu? uzun yolda siperlik faydası olacağını düşünüyorum. yoksa yanılıyormuyum.