Rota tam net değil İznikde olabilir İstanbul içi bir yerdeBen gelmek ısterım ama kız arkadaşım burda olcak buyuk ıhtımal .. bayanlarn da katıldıgı bıseyse gelırım yıne yanirota ney nasıl bısı olcak aç biraz ^^
Rota tam net değil İznikde olabilir İstanbul içi bir yerdeBen gelmek ısterım ama kız arkadaşım burda olcak buyuk ıhtımal .. bayanlarn da katıldıgı bıseyse gelırım yıne yanirota ney nasıl bısı olcak aç biraz ^^
Gecen yıl bu zamanlar topicte cidden okumakla yetisemiyorduk kimler vardi kimler simdi bir elin parmagini gecmeyizarkadaşlar bende satiyorum motorunu kocaeliden bir arkadaşla anlastik almaya gelecek kismetse maxiscootera gecmey düşünüyorum sym GTS evi ya da joymax apacheme özleyecem 26000 kmdir tek bir sorun cikarmadi debriyaj balatasi bile değişmedi masallahi var bizim makinenin bakimini sık yap arkana bakma
![]()
hs1 olarak geçer ama h4te alsan yuvaya uyar 55 watt ben kullandım eritme yada is olmadı fakat selektör olayı yok
Arkadaşlar apachemi sattım. İlk vitesli motorum olan apache'yi 15 bin km kullandıktan sonra sattım. Motorum çok iyidi kullanıcısını üzmeyecek bi motor beni üzmedi çok memnundum ancak büyütme zamanı geldi. Soracak sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Rota tam net değil İznikde olabilir İstanbul içi bir yerde
Merhaba.
'Motosikletin bakımını sık yap' derken, mesela km aralıkları nedir?
Kitabında yazan km'lerden daha da mı sık demek istiyorsunuz.

hade gecmiş olsun 2 yıl daha kafa rahat![]()
Hayırlı olsun.
Sıra hangi motoru almaya geldi?
Arkadaşlar apachemi sattım. İlk vitesli motorum olan apache'yi 15 bin km kullandıktan sonra sattım. Motorum çok iyidi kullanıcısını üzmeyecek bi motor beni üzmedi çok memnundum ancak büyütme zamanı geldi. Soracak sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Bugün İlk Muayenemizi yaptırdık ..10 Dk fln sürdü ve kusursuz geçti muayeneden.. Topcase Sıkıntı oluyo diyodu herkes ama olmadı çok şükür.. Ledlı ışıklandırma sistemi var sökemezdm zaten büyük sıkıntı çıkarırdı bana.. 84.5TL olmuş muayene.. Çok para gereksiz para resmen soygun ama yapılacak bişey yok .. :/ İstanbulda gidicekler için Kadıkoy Kızıltoprakta ki Motorsiklet muayene istasyonunu tavsiye ederim..
[url]http://i.hizliresim.com/R641Va.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/Wryg9E.jpg[/url]
eger 250 cc sctrla uzun yol dusunuyosan hayel kırıklıgına ugraya bılırsın apache ye cok aratır marka model ayırmaksızın dıyorum kucuk cc sı sctr uzun yol motoru değil hem cok yorar adamı hlenmek ıster hem cabuk baıyılır bayılmasının dınlenmek ıstemesenın sebebı kayıslı olması parcalar ısındıkca japon marka kayısta olsa salıyo kendını hem son hız dusuyo hem kalkıs bıtıyo hem debrıyajdan yemesıne sebeb oluyo uzun yolu sevmıyo bu benım 250 ve altı sctrlarda genel gorusum
Scooter tarzı maxi uzun yolda gidebilcek gts evo şuan için kararlıyım evoda kısmet olursa.
tek silindir bide bazen yeri geliyor gazlıyoruz. 1500de bir ben degiştiriyorum. digeri zaten servis zamanıda servis degiştiriyorinsan kanı gibi motorda da yag taze kan (yağ), hayat kurtarır
![]()
Tamamıyla yanlış bilgi GTS evo yada joymax sürdün mü bilmiyorum ama koltuğuna oturduğun an rahatlik basliyor.Millet maxi scooter a boşuna mi geciyor?