Honda Goldwing GoPro

Kameranın konumunda sıkıntı yok. Motosikletin ön panel maşallah tır kadar geniş. Yolu çekmek için kamerayı kafaya monte etmek lazım :queen:

Kameranın konumunda sıkıntı yok. Motosikletin ön panel maşallah tır kadar geniş. Yolu çekmek için kamerayı kafaya monte etmek lazım :queen:

doğru diyorsunuz hocam :) görmek istedim nasıl olacağını..bu açıyı çok beğeniyorum fps oyunlarındaki gibi izleyen kişiye kullanıyormuş hissiyatı veriyor :)

Kafaya önce kaskı daha sonra da kamerayı monte etmek lazım bence.

evet kaskın gopro aparatı mevcut hocam oranın açısını pek sevemedim nedesne

ayrıca tabiki kaskımızı muhakkak takalım ama kısa bir turlama (uzunluğu kısalığı fark etmez bununda bilincindeyim merak etmeyin) ve ben bu riski göze alarak takmadım ama o benim riskim ;)

yandaki motor da senin sanırım hocam. evet yandaki motorda çok güzel çekimler alırsın :D hayırlısı olsun

gopro için aparatları nerden temin ediyorsunuz?

Kaskın üstüne aparatı yapıştırsam çok yüksek görüntü veriyo gibi ve olmadı deyip başka yerede yapıştıramıyorum, kaskın yanında da pek güzel olmuyo sanki :) sizin açı güzel ama o motora olmamış :)

Beni geri vitesi hasta etti. Bizim buralar dik yokuş olduğu için manevra zor oluyor. Bu yüzden dragstarı satmıştım. Geri vitesi olsaydı satarmıydım hiç...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar