Evet senın yaşındayken yazmıştım

tıpkı senın hepimizin hikayesi böyle başladı deyipte spermli saçma sapan üstüne üstlük ingilizce olan bir ilistrasyon paylaşman gibi!
herkezin güzel türkçemizi en iyi şekilde kullanması gerekir ancak internet ortamında akademik bir konu yazmıyorsam bazen dikkat etmiyor olabiliyor insan zatende günümüzde akıllı telefonlardan da sayfaya girdiğimiz için arada kaçabiliyor ancak ve ancak senın gibi türkçemizi ingilizce kelimelere tercih etmedim ve açtığın başlıkta bile ünlem işareti yok gelmişsin türkçeden bahsedersin açtığın paylaştığın konuya bak:queen: hadi canım güldürme:mrgreen:
hatırlatma için sağol büyüyünce büyük adam ol

hoşcakal tekerin düz bassın:king:
Dediğin gibi kişiler Türkçeye dikkat etmiyor olabilir,yanlışlar tabi ki olacak. İyi de kardeşim sen arada bir kaçabilir demişsin ama mübarek hepsi kaçmış.
''Herkez'' değil herkes. ''Deyipte'' yanlış yazılmıştır orada ki -de -da bağlacıdır ve ayrı yazılır.
Açtığım başlıkta ''ünlem'' işaretine gerek yok çünkü ardından açıklayıcı bir cümle geleceği için en fazla iki nokta üst üste gelebilirdi.Ki zaten forum başlıklarında genelde öyle kullanılmaz.
Güzel 't'ürkçemiz güzel 't'ürkçemiz demişsin ama ''t''harfini hep küçük yazmışsın. İngilizce kelimesinde 'i'ler keza aynı.
Türkçeyi İngilizce kelimelere tercih etmiyorum, yabancı bir siteden aldım bu fotoğrafı. Başlık Türkçe gördüğün üzere.
''İlistrasyon''diye bir kelime kullanmışsın ama TDK sözlüğünde böyle bir kelime yok. Belki o dediğin ''illüstrasyon'' olabilir.
Sağ ol kelimesi de ayrı yazılır.
Senin yaşındayken profilimi öyle doldurdum demişsin,demek ki sen 28 yaşında hala olgunlaşamamış bir kardeşimizdin.
Büyüyünce büyük adam ol demişsin, bunun kadar basit bir cümle hakkında yorum bile yapamıyorum. Pes ediyorum.
Sizin de tekeriniz düz bassın. Hoşçakalın.