Yamaha R125

Öncelikle herkese iyi bayramlar :)
18 yaşındayım 3.5 senedir aktif olarak motor kullanıyorum geçen yaz ehliyetimi aldım şuan Çinli bir cg kullanıyorum yaklaşık olarak ehliyetli ehliyetsiz 17000 km yapmışımdır kazada geçirdim taklada attım düştüm kalktım baya anım oldu motoru orjinal kullanıyorum bir 150cc silindir var oda sübab kesti aynı paraya maal oluyor diye taktırdım şuan yaklaşık 6-7 aydır kazam yok reflekslerim güçlü ani kararlar verebiliyorum bir motorun tepkisine alışabiliyorum yani vitesmiş viraja girmekmiş frenleme felan sıkıntı yok hatta baya iyi tekere felanda kalkıyorum :) ve artık ilgi alanım olan SS ye geçmeye düşünüyorum. Şubatta 8000 lira para geçecek elime ve Yamaha R125 düşünüyorum ikinci el veya biraz daha koyup sıfır. Ancak şimdi forumu araştırdım baktım biraz Yamaha ilkbahar yaza doğru R25 modelini satışa sunacakmış 250CC ve çift silindir biraz daha çekici geldi açıkcası, fiyatta 13-14.750 arası olur diye konuşuluyor. Benim sizlere sormak istediğim Şubatta gidip sezon başlamadan R125 mi alayım yoksa dişimi biraz daha sıkıp para biriktirip direk R25 mi alayım askere gidene kadar kullanmayı planlıyorum yani 2.5-3 sene hangisi daha iyi olur sizin tavsiyeleriniz nedir. Herkese iyi forumlar dilerim iyi akşamlar :)

Cbr 250 13.500 iken o fiyatlari beklemeyin bence ama arastirip ogrenip gercekten o fiyatlara olcagi kaanatine varirsaniz veya beklemek size koymuyosa.. beklemeye değer derim r25 öneririm , görünüşe bakmiyorum sadece gücünden dolayi

Kafam iyice karıştı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Cbr 250 13.500 iken o fiyatlari beklemeyin bence ama arastirip ogrenip gercekten o fiyatlara olcagi kaanatine varirsaniz veya beklemek size koymuyosa.. beklemeye değer derim r25 öneririm , görünüşe bakmiyorum sadece gücünden dolayi
Fiyat konusunda hindistanla karşılaştırma yapmışlar ama bencede 15-17 arası bir şey olabilir Galiba en iyi seçenek R125 gibi duruyo honda'yı sevemiyorum bir türlü.

Bilal kardesim anlattiklarina guvenerek ve hayatini tehlikeye atmicagina inandigimdan 125lik seni kesmez diye dusunuyorum Yamaha R25i bekle hatta gelince deneme surusu yap oyle yuru derim.

Bilal kardesim anlattiklarina guvenerek ve hayatini tehlikeye atmicagina inandigimdan 125lik seni kesmez diye dusunuyorum Yamaha R25i bekle hatta gelince deneme surusu yap oyle yuru derim.

Bende aynı kanaatteyim R25 test videolarına baktım sanki biraz daha agresif biraz daha SS tadı veriyor. R6 cı abimiz var bir tane fazla samimiyetimiz yok öyle aralarda konuşuruz 3-4 defa artçılık yaptım mükemmel zevkti o hızlanma hissi felan. Ben hız istemiyorum son hız önemli değil hızlanma istiyorum R25 gayet iyi hızlanıyo 31 BG çift silindirde eklenince sestede bir doygunluk oluyor R125 e göre. Fiyat açıklansa bir daha net konuşabiliriz ama açıklamıyor işte :( Çinliden inip R125 e geçip sadece oturuşta fark yaşamaktan çok korkuyorum.

Öncelikle R25 13 - 15 bin tl arası bir şeyde olacak fiyatı.

Sonra R125 gösteriş meraklısı zengin çocukların motorudur ( benim gözümde ) :cat:

Bende r25'i bekliyorum . Eğer fiyatı 15-15.500'den yukarı olursa yapıcak birşey yok mecburen başka motorlara bakıcam . Bu arada ktm rc 200'e bakmanı öneririm aklımdaki 2.motor o :cat:

yahu dilimizde tüy bitti HOnda nın 13500 olduğu yerde Yamaha nın aynı fyata olması zor diy. R25 min 15Bin Tl olacaktır.

Bu arada R125 ile C.Ka arkadaşımızın yanlış kanılarına çok rağbet etmeyin deim 125SS gövdeli ne seçenek var ki r125 denbaşka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar