Oooovv Fatih Beyler de iki arkadaşını almış bana yardıma gelmiş
http://www.2kiwis.co.uk/wp/wp-content/uploads/IMG_3945.jpg
Bu akşam eve gelirken, Ziaur Rahman caddesinden geldim. Işıklarda iki motor vardı yanımda, biri sanırım fz6 naked olanı, öbürü de xj6 ymış. Tanıdık olsalardı tam gazlamalık ula dedim içimden ama vazgeçtim tabii apaçi gibi adamların önünde gaza asılmayayım diye. SAkince kalktım sonra baktım arkadan egzoz sesi, xj6 lı arkadaş yardırmış geliyo, bi gaza geldim, ben de verdim gazı, öbür ışıklara kadar gittik, durunca yanıma geldi, kaçlık bu yaww diye, 600 lük dedim, ee ben niye yetişemedim o zaman dedi![]()
Dedim 102 beygir![]()
Bu muhabbetin üzerine Ziaur Rahman dan inip Reşit galipe doğru biraz hızlıca döndüm motoru da yatırayım ne güzel viraj diye, Çatttt Polis! Adamla gözgöze geldik resmen, biri sağda biri de arabanın yanında solda yolu biraz daraltmışlar, sağdaki atladı hemen yolun ortasına, sakince durdum sağa doğru. Evrak kontrolü dedi, verdik, o arada da bu egzoz orjinal mi dedi falan ama takılmadı fazla. Aldı arabanın yanındaki abimizin yanına, evrakları gösterdi falan, adam kafayı salladı yanlış görmediysem, aldı geri getirdi hemen, buyrun diye, ceza yazacak bir eksik bulamadı yani. Tırstım valla ne biçim kullanıyon diye kafayı takar ceza yazar diye
Haa bu arada, ruhsatın içinden eski yediğim plaka cezasının nüshası çıktı, bu ne dedi, kesin hızdan yemişindir sen dedi, yok yaw dedim olur mu![]()
Yıllar sonra ilk defa çevrildim motorla onu anlatayım dedim, bizim buralarda gezenler varsa uyanık olsunlar, arkamdan iki paketçi arkadaşı da çevirmişti ben ayrılırken.
iyi öğrenmiş oldular 77 beygirlik motorla millete kafa tutmamaları gerektiğini
bi de merak ettim egzozun orjinal mi ?bende de cb650 f var egzoz taktırmayı düşünüyorum katalitik iptali yapyırıp ama ankarada yapan bi egzozcu bulamadım