arkadaslar dun sabah 6da istanbuldan giresuna yola cıktım 15.00 gibi ordu fatsada otomobil bir anda tali yola donmek için saga kırdı ve tam frenleme yaptım ve duramadım sağ kapı tarafına carptım sol ayak ve el bileğim alçıda. fren izim varmış yolda. arka frenin kısıp lastiğin kayması hiç iyi olmadı.
size tavsiyem arka frene cok dikkat edin ve gidin korumalı iyisinden bi ayakkabı alın. ben cok pahalı diye almamıştım şimdi pişman oldum
arkadasım cok gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun yınede ucuz atlatmıssınız. acıkcası ben korumaya yaz kıs cok dıkkat edıyorum madıı ımkanlarım su sıralar cok ıyı olmamasına ragmen eger bu aracı kullanıyorsam herseyım ful olmalı dıyerek cogu korumalı urunu aldım ve kullanıyorum bence bu konuda hesap yapmamak lazım tabıkı taktırı ılahı bu korumalarında ıse yaramıyacagı kazalar yasıyabılırız ALLAH yasatmasın, ama yınede korumalı eldıven dızlık bellık omuz sırt ve dırsek korumalı ceket ve ıyı bır motor botu kullanmadan motora bınmıyorum kaskıda full face kullanıyorum yarı acık veya cene acılır tercıh etmedım oda sakat cunku ... benım nacızane sız motor kullanıcılarına kardes tavsıyesı olsun kendınızı bu malzemelerı kullanmaya alıstırın zor bılıyorum ama alısınca ne eldıvensız ne bellıksız nede dızlıksız bıyere gıdemıyorsunuz mont ve kask zaten ustumden cıkmıyor ... tekrar gecmıs olsun dıyorum ALLAH bırdaha yasatmasın...