- Konu Yazar
Herkese selamlar, çoktandır foruma bakamıyordum bi girip fikir alıyım dedim. Neyse, Rusya ve Belarus'u dolaşmak istiyorum, aslında birkaç gün öncesine kadar sadece Kafkasları dolaşıp, oradan Azerbaycan'ı gezmek gibi planım vardı ama öylece bi an da gelen bi istekle bütçe arttırıp gezdim mi tam gezeyim dedim kendi kendime. Araştırmalara hazırlıklara şimdiden başladım. Aslında motorum var ama o kadar uzun mesafede güven vermiyor açıkçası bu nedenden dolayı 0 km 150 cc bi motor almaya karar verdim, fuardan sonra bi motor alıcam, niye fuardan sonra derseniz; parayı ancak o zamana kadar denkleştirebilirim yani, ekipman, çanta vs. Hepsini bi anda alıcam. Ama hangi motora binicem asıl kafa karıştıran mesele bu, aklım da 3 model var; (Kavga çıkmaz umarım)
-Honda CBF 150 (Çok rahat az yakan ve kolay eşya yüklendiği söyleniyor)
-TVS Apache Hyper edge (Yeni kasalar çok iyi titreşim yok çok iyi gidiyor diyorlar)
-Hero thriller (Bunu niye yazdım bilmiyorum)
Veee evet sorum bu siz olsanız hangisini alırdınız? Eklemem Gerekenler; Aklımda YBR vardı onu eledim,01 Haziran 2015 Tarihinde bi aksaklık olmazsa gazlıycam . Hatalı karışık yazdıysam affedin düzgün başlıkta bulamadım.
Saygılar sevgiler
-Honda CBF 150 (Çok rahat az yakan ve kolay eşya yüklendiği söyleniyor)
-TVS Apache Hyper edge (Yeni kasalar çok iyi titreşim yok çok iyi gidiyor diyorlar)
-Hero thriller (Bunu niye yazdım bilmiyorum)
Veee evet sorum bu siz olsanız hangisini alırdınız? Eklemem Gerekenler; Aklımda YBR vardı onu eledim,01 Haziran 2015 Tarihinde bi aksaklık olmazsa gazlıycam . Hatalı karışık yazdıysam affedin düzgün başlıkta bulamadım.
Saygılar sevgiler