Şu yağ motoruma uyar mı?

İlk kez yağ değiştiricem, birazdan sipariş vericem arkadaşlar o yüzden size şunu sormak istiyorum, Motorum Honda cb125e vitesli

10w40 uygun dediler onun için castrol 10w40 araştırdım ama araştırırken birden fazla seçenek gördüm. Ayrıca bir motorcu arkadaşım kış geldi artık 10w30 al dedi kararsız kaldım. Yardımcı olabilirmisiniz :( İstanbulda oturuyorum

Benimkine uyan hangisidir?

CASTROL POWER 10W-40 4T Yarı Sentetik

power1_1_10w40.jpg

Castrol POWER 10W-40 4T Racing

POWER110W40.jpg

Castrol Magnatec 10W-40 Yarı Sentetik

castrol_magnatec10w40.jpg

Teşekkürler şimdiden.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motorun kullanma klavuzunda ne yazıyorsa doğru olan yağ odur biz burdan yorum yapamayız..

ayrıca castrol alıcaksanız hiç internetten sipariş vermeyin gidin bp istasyonuna ordan alın

10W 40 numarali motosiklet yagı gayet uygundur. Marka olarak bilinmis markalardan alman iyi olur. Google da viskozite yaz, gorsellerde arastir. Hangi sicaklik araliklarinda, kac numara yag kullanilir daha iyi anlayacaksin.

Kullanım kitapçığına baktım 10w30 yazıyor, fakat power 1 10w40 sipariş vermiş bulundum. Bir dahakine artık düzgününü alırım. Teşekkürler.

motorun kullanma klavuzunda ne yazıyorsa doğru olan yağ odur biz burdan yorum yapamayız..

ayrıca castrol alıcaksanız hiç internetten sipariş vermeyin gidin bp istasyonuna ordan alın

KARDESİM NAPTIN SEN YA. GİTTİK ALDIK İNTERNETTEN 4 LT POWER1. HİKAYEMİ DİYOSUN YANİ? SAHTE Mİ?? OFFFF

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar