bu site bağımlılık ediyor

her gün bu siteye 50 kere giris yapıyorum faceye bile bakadar girmiyorum bu sitenin neyine bağımlı oldum bi türlü anlam veremedim

Bendensin :) ben facebook kullanmiyorum bos ve gereksiz geliyor iki sene once kapattim. Daha cok ilgi alanlarima gore video yazi vs gibi sayfalarda geziniyorum.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi sen yine arada girip çıkıyorsun..
Ben 5 yil once bi giriş yaptim daha çıkamadım. :p

bendede aynı durum yeni konuları kaçırmamaya çalışıyorum :)
gerçekten motorculuk hakkında birçok şeyi bu siteden öğrendim başım sıkışsa kimseye sormadan burda konu açarım :)

Bende gezinirken denk geldim. Faceye girecegime 1. sahibinden di :queen: şimdi 1. sırada Forum var 2. sahibinden.com 3. ve digerleri,

Ki üyelik tarihimle mesaj sayıma bakarsanız anlarsınız. Gece gündüz burdayız :queen:
Googleye motor ile alakalı ne yazsam ilk 3 de burası var o yüzden ben artık direk burda aramaya yazıyorum. Kitap okur gibi modellerin sayfalarını okuyrum. :queen:

Bendensin :) ben facebook kullanmiyorum bos ve gereksiz geliyor iki sene once kapattim. Daha cok ilgi alanlarima gore video yazi vs gibi sayfalarda geziniyorum.

+1 burda yazan herkes küçük büyük bişeyler öğretiyor her ne kadar bazen çok kızıyorz ya saçma konular açılınca e orda da espri Gülmece oluyo daha ne olsun :)

(En çok da aklıma geldikçe gülerm 1000 lik alacam diyene mekanın cennet olsun cevabı :))

+1 burda yazan herkes küçük büyük bişeyler öğretiyor her ne kadar bazen çok kızıyorz ya saçma konular açılınca e orda da espri Gülmece oluyo daha ne olsun :)

(En çok da aklıma geldikçe gülerm 1000 lik alacam diyene mekanın cennet olsun cevabı :))

2. 3. Mesaja birde rezerve yazan ilerde buralar çok değerlenir yazanlar var ( Ben :queen:)

Evet bende hergun cok defalar girip bakiyodum.
Taaaki WhatsUp grubumuzu kurana kadar.
Simdi arada girip bakiyorum.

Ben de gün içerisinde defalarca girenlerdenim. 1-2 gün bakmadın mı liste uzuyor da gidiyor, arayı açmıyorum bu nedenle.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar