Merak etme gardaşım intikamını hergün alıyorum.. Caddeye çıkarken yolumun ustunde bahçeli bir ev var tellerin arkasındaki köpek hep uyur ve yatar haldeyken oraya yavaş yavaş gelip sonra akropovici cinayet işletircesine böğürttürüp sinir stress edip uzuyorum zuhauhauabirgün olurda beni yakalarsa çok fena şeyler yaşayacaz
Çok korkuyorsanız bunun için icat edilmiş elektronik cihazlar var bir kaç paket sigara parasına.
Yok ben korkmam ama tedirgin oluyorum hareket halinde saldırırlarsa diyorsanız da hareket halindeki bir araca köpek saldırısı kaydı yok denecek kadar azdır.
Bu nedenle biraz yavaşlayıp ayaklarınız ve ellerinizi sağa sola açmadan motosikletiniz üzerinde tutarsanız hiç bir problem olmaz. Zaten olması gereken hıza düştüğünüz de kararsız kalacak ve birden (uygun zemin ve şartlarda) gazlarsanız sizi kovalama fırsatı olmadan uzaklaşmış olacaksınız.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Vede , koca forum da su adama sen ne yapıyorsun die sormamasi çok ilginç. Kendisini köpekle aynı tutan insanlara diyecek sözüm yk..Aferim Aferim çok iyisin....Şimdi bişey derdimde ...
cihazlardan kullanıyosanız, önerir misiniz ?
Merak etme gardaşım intikamını hergün alıyorum.. Caddeye çıkarken yolumun ustunde bahçeli bir ev var tellerin arkasındaki köpek hep uyur ve yatar haldeyken oraya yavaş yavaş gelip sonra akropovici cinayet işletircesine böğürttürüp sinir stress edip uzuyorum zuhauhauabirgün olurda beni yakalarsa çok fena şeyler yaşayacaz
İşte bu hareketin senin köpekten daha vahşi ve ilkel olduğunun kanıtı.
Ne hale geldik. Birde bu yorumu beğenenler var onları hiç anlamıyorum.
Kendi köpeğimin bana verdiği güveni ailem hariç kimseden hissetmedim.
Benim canımın sıkkın olduğu zaman gözlerinden yaş geldiğini bilirim.
Masum bir hayvana saygısı olmayanın insana hiç olmaz...
Asla ve asla cevap vermeyin gözümde nohut tanesi kadar değeriniz yok. Cevap dahi vermem.
Marifetmiş gibi anlatıyor vahşi insan.Birilerininde çok hoşuna gidiy or basıyor beğeni.Ama hep derim , böle tiplere acayip gıcık oluyorum..O Eksozla atarsın havanı , dikkat çekersin flan , ama aldığın küfürlerin ve o masum hayvanların ahını almaktan o eksoz bigün....Neyse sinirliyim kimse kusura bakmasın..:jocolor::jocolor: