Motorsiklet Kullanıcılarının Anlayabileceği 26 Şey

18. si neydi arkadas oyle aklim oynadi kimyam degisti kendimi bir an yerine dusununce...

Ben 24e bayılıyorum ve bir gün yapacağım,şüphesiz :)
ve bunu grup sürüşü yaparken,grupca kırmızı ışıktayken yapmakta istediğim şeylerden biri elbette.. :mrgreen:

23-24 koptum ya :D :D :D adam tulumu çekmiş sen köpeği sıkıştırıosun eline :D hepsi aynı hatunların.

Bende tam 21deki gibi bi durumu yaşamam dediğim anda yaşadım, İlk deneyimlerimde değildi üstelik :salut: Sonradan öğrendim ki,kazaların çoğu gerçektende kendine ne zaman güvenirsen o zaman gelirmiş,bu yüzden her zaman acemiyim,sadece acemilikte mertebe atlıyorum

Ben ilk honda spacy de bizim yanda marmaris büfenin motoruydu,ağaca girdim keşke kameraya alsaydım.ilk önce çimleri motor ile gezdim sonra bahçedeki ağaca girdim.

Ben ilk honda spacy de bizim yanda marmaris büfenin motoruydu,ağaca girdim keşke kameraya alsaydım.ilk önce çimleri motor ile gezdim sonra bahçedeki ağaca girdim.

işte, keşkelerimiz çok olmasın alalım bi action kamerası,herşeyi kayda alalım..Makas atan kamyonlar,tır şöförleri,sigarayı size isabet ettirmeye çalışan araç sürücüleri,kırmızı ışıkta aracın içerisinde size el sallayan minikler,yanındaki annesini ablasını dürtükleyip,sizi işaret eden minikler..Ve tabiki,bilinçli bilinçsiz hatalarımızı izlerken,edineceğimiz kıssadan hisseler,hakkımızı aramamız gerektiğinde delil niyeliğinde olabilecek kayıtlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar