Herkese selamlar.. Ben ehliyetimi yeni almış bir hyosung gt250r hayranıyım.. Biliyorum soracağım sorular birçok kez karşınıza çıkmıştır ama arayıpta bulamadığım için size sorma kararı aldım lütfen kızmayın bana...
1)İlk motorum olucak 1.74 62 kgyim herhangi bi problem yaşar mıyım?
2)İlk motor olarak önerirmisiniz? Daha önce cbf150 kullanma imkanım oldu 200 km kadar..
3)2011 model ve üstü bakıyorum 2.el alacagım alırsam bir fiyat kriteri önerirmisiniz mesela 9 milyar vereceğine sıfır al ya da ocak-şubat aylarını bekle fiyatlar iner gibi..
şimdilik sormak istediklerim bunlar.. İlginize teşekkür ederim herkesin tekeri düz bassın..
Selam. Çoğu kişi ilk motor olarak sıkıntı çıkarmaz alışınca bisiklet gibi sürersin diyor ama bence alakası yok. İlk motor olarak tavsiye etmem ben ağır motor, karenajlı motor düşürsen(ki düşer) masrafı üzer. Boy bir sıkıntı çıkarmaz sanırım benim 1.78 sıkıntım olmadı. 3.ye cevap olarak sıfır her zaman daha iyi tabiiki ama geçen senenin 11-12 fiyatlarıyle bu senenin 11-12 fiyatları arasında fark var. Sıfırlarda aynı şekilde, memlekette mücevherin fiyatı düşüyor sadece. Dolar düşer, enflasyon düşer gibi kumar oynayacaksan yada inanıyorsan bekle tabii. Ocak Şubat daha cazip olur illaki. Ama ilk motosiklet için bence düşünme, yada çıplak olanına bi bak derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Motosikletin beyninde bir map tablosu vardır. Gönderme miktarları bu map e göre gerçekleşir.
Bu sebeple motorun yakıt hava vs si ile ilgili değişiklik yapıldığında bu map tablosuna yeni map atılır.
Bizim motorlara map atan var mı?