Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2.5 aylık scoter kullanımım ardından bugun tekrar max a bindim.

aku tamamen bitmişti, alarmı acık bırakmamdan,

ayaktan calıstırıp bir iki tur attım.

sankı atdan inip deveye binmiş gibi oldum :)

max baya iri imiş :) honda ps 150 den sonra max cok coook iyi geldi

allahım bu motor ne güzel bişey böyle :D .. Dün ilk sürüşümü yaptım adam akıllı ne güzel bişeydir bu böyle :D .. kestirmeyi düşünüyordum ondanda vazgeçtim , 1.72+ arkadaslarada tavsiyemdir ilk başta kestirmeyi düşünsenizde 1 2 gün yüksek haliyle kullanın sonra vazgeçiceğinize eminim :) ..

allahım bu motor ne güzel bişey böyle :D .. Dün ilk sürüşümü yaptım adam akıllı ne güzel bişeydir bu böyle :D .. kestirmeyi düşünüyordum ondanda vazgeçtim , 1.72+ arkadaslarada tavsiyemdir ilk başta kestirmeyi düşünsenizde 1 2 gün yüksek haliyle kullanın sonra vazgeçiceğinize eminim :) ..
boşuna mı kendimizi parçalıyoruz burada ucuza güzel bir motor bu alın diye. blog filan açıyoruz millet kazık yemesin motoru tanısın hesaplı güzel bir motor sahibi olsun diye .)

http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/2014/09/susehri-ballca-koyu.html

Selamlar hangi motoru alayım diye araştırma yaparken kendimi bu konuda buldum ve maxi çok sevdim :)
2.el bulabilirsem inş aranıza katılacağım ;)

Ben nisanda kismetse alcam :) 2014 modellerinde ne gibi sorunlar var bilmem gereken bi sorun varmı ?

Okudumda onlar 2012 modelleri ben 2014 u merak ettim aynımı herşeyi ?
Ben mayıs ayında aldım 2014 versiyonu. Aynı değil farın ayarı daha kolay sabit değil vidanın aşağı yukarı hareket edebilmesi için pay vermişler, çamurluk farklı ama çamur durumu aynı direk üstüne geliyor :) geri kalan herşey aynı sanırım. 5 ay oldu 5000 km yol yaptım hiç sorun yaratmadı bu paraya alınacak en iyi motor bence...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

http://i.hizliresim.com/6658nN.jpg
Cennet Koyu
http://i.hizliresim.com/lzv93k.jpg
Karabatak dinlenmede

eyvallah kardeşim :D direk üstüne gelmesi iyimiş :D koydum kafama ehliyete yazıldım nisanda motor elimde kısmetse

eyvallah kardeşim :D direk üstüne gelmesi iyimiş :D koydum kafama ehliyete yazıldım nisanda motor elimde kısmetse
Hayırlısı olsun inşallah :) zaten okumuşsunuzdur ayna değişimi sonra bi lastik değişimi tadından yenmiyor kerata daha önce Sym ve hornet kullandım bu motordan aldığım zevki almadım masrafı çok az gideri güzel depoya yakın kollar açık cross pozisyonunda oturunca bi tuhaf oluyor insan asfalttan çıkıp toprağa dalaşı geliyor insanın bazen de yol yapmaktan yorulup yığılınca motorun üstüne böyle bi efendi git turing hissiyatı yalnız bu ara kötü bi huy edindim o arka freni kitleyip sağa sola kaydırıp gitmesi nasıl hoşuma gidiyor :) lastik sesini duyan kenara yanaşıyor yol veriyor nasıl hoşuma gidiyor valla :)

Hayırlısı olsun inşallah :) zaten okumuşsunuzdur ayna değişimi sonra bi lastik değişimi tadından yenmiyor kerata daha önce Sym ve hornet kullandım bu motordan aldığım zevki almadım masrafı çok az gideri güzel depoya yakın kollar açık cross pozisyonunda oturunca bi tuhaf oluyor insan asfalttan çıkıp toprağa dalaşı geliyor insanın bazen de yol yapmaktan yorulup yığılınca motorun üstüne böyle bi efendi git turing hissiyatı yalnız bu ara kötü bi huy edindim o arka freni kitleyip sağa sola kaydırıp gitmesi nasıl hoşuma gidiyor :) lastik sesini duyan kenara yanaşıyor yol veriyor nasıl hoşuma gidiyor valla :)

yapma böleeeee yapma böleeeeee :flower:

sen buna bizim orda alıstın galiba, frende lastik öttürme işine :)

Selamlar max ailesi bizim oralar pek bi sessiz size sormak istedim bu yüzden :)
Gidon Seti
Verdiğim linkteki gidon setini almayı düşünüyorum. Pastrana FMX modelini. Bu ortası alçak kenarlı yüksek oluyor galiba ebatlarından onu anladım. Sayfanın alt tarafında ebatları yazıyor. Ama benim motora uyar mı acaba,birde uymazsa iade edemeyiz para yanmasın boşuna

Bende pony 100 var.cinli motordan korkmustum ama pony 100 un kalitesi bence sinifi gecti.aslinda max alacaktim ama uretimi durdu fabrikada yok dendigi icin pony almistim. Ama bir cinli olarak pony sinifi gectiyse max de gecer diye dusundugum icin 2.motor olarak almayi dusunuyorum.

fakat motorum oldugu icin acelem yok en iyi fiyat onceligim.sahibindende 3700 3849 arasi 0 fiyatlari degismekte.

Sizce bu fiyat kisin duser mi?en uygun fiyat ve zaman ne okursa almami onerirsiniz.

Mondial sitesinde her ay bir modelin fiyatini dusuruyor?xtrememi ah bir dusururse hemen alacagim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Bu siteden daha once alisveris yaptiniz mi? Revzilladan siparis vereyim demistim kimlik fotokopisi ve bamka transferi isteyince vazgectim.bununda Revzilla gibi proseduleri var mi?

Selamlar max ailesi bizim oralar pek bi sessiz size sormak istedim bu yüzden :)
Gidon Seti
Verdiğim linkteki gidon setini almayı düşünüyorum. Pastrana FMX modelini. Bu ortası alçak kenarlı yüksek oluyor galiba ebatlarından onu anladım. Sayfanın alt tarafında ebatları yazıyor. Ama benim motora uyar mı acaba,birde uymazsa iade edemeyiz para yanmasın boşuna

bahsettiğin gidon fatbar denilenlerden.
yani masa baglantı yeri 28 mm elcık yerleri 22 mm dir.
orjınal gidonun muhtemelen 22 mm oldugundan direk uymayacaktır . baglantı yerine göre araya aparat da alman gerekecek.
o sekilde uydurabilirsin.

bu tarz

http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-zeta-28mm-gidon-yukseltici-yukseltme-aparati-bar-riser-ze53-0219-166744402/detail

yada bu tarz

http://www.btosports.com/p/RIDEONEPIECE

22 to 28 dönüştürücü aparat lazım olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar