Motorcu Muhabbeti

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Youtube'ta takip ettiğim Motorcu Muhabbeti isimli bir hesap var.

Videoyu çeken arkadaş, motosiklet ile yolculuk ederken güzel şeyler anlatıyor.
Keyifle sürüşü izlerken bir yandan da arkadaşın değindiği konuları dinliyorsunuz.
Bence çok samimi bir üslubu var.

ÖRNEK VİDEO | 2. El motorsiklet rehberi / Nasıl alınır? / Neye bakılır?

TÜM VİDEOLAR:

http://www.youtube.com/user/MotorcuMuhabbeti/videos adresinden diğer videoları da görebilirsiniz.

.

Bende takip ediyorum kendisini gerçekten çok güzel anlatıyor ve yararlı bilgiler veriyor, herkesin takip etmesini öneririm.

Yabancıların kanalları bolda bizdende boyle kanallar varmıs demek sagolasın paylasım ıcın haberımız oldu sayende :cat:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
dublaj yapmıyor, bende baştan böyle düşündüm ama arada trafikle ilgili yorumlarda yaptığında ikna oldum yapmadığına :)

ve beğendimde her ne anlatırsa anlatsın sıkıcı olmuyor, ayrıca sürüşüde gayet sakinmiş apaçilikte yapmıyor :)

Devamli her yeni videosunu izlerim. Mesaj atip konu tavsiyesi yaptim ve donus yapri. En kisa surede cekecegim video dedi. Samimi bir arkadas. Kanalini takip etmenizi oneririm. Ne kadar cok izleyici o kadar cok faydali video.

Adam çok güzel anlatıyor ama bakıyorum da polisleri hiç takmadan emniyet şeridi filan düz gidiyor. :)

çok başarılı, samimi anlatımı var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

bir de speetfire adında youtube kanalı var o da çok iyi.

ben çok severek takip ediyorum. şiddetle motorcu arkadaşlara tavsiye ediyorum. :cat:

Vay be ilk başta bu ne demiştim sonra baktım izledim harika.bizim ufkumuzu açtığın için teşekkür ederim

Bir de TurkishRider var londroda. Turkce videolar yayinliyor. Izlemenizi tavsiye ederim gayet eglenceli bir kanal.

Takip ettiğin kanallardan.. tavsiye ederim.. üslubu, anlatımı güzel..

motorcu muhabbeti ve speetfire takip ettiğim vloglar çok da güzel anlatımları var. arkadaşlar merak etmiş. kameraya mikrofon bağlıyor kaskın içinden konuşuyorlar bilginize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar