Honda wing go motorsikletimi ikinci el olarak aldım. Bu motorsiklet hakkında çok fazla bir yorum yok sitelerde. biraz bilgi vermek için yazıyorum. Maksimum hız 80 KM, sabahları çalışırken ısıtmak zorunda kalıyorum, ısıtmadan stop ediyor çünkü, motorun selesinin altında bir çanta bölümü mevcut değil, sadece arkaya çanta takma imkanınız var, ön tarafına sepet takmak isterseniz bu motora uygun bir sepet bulunmuyor, uydurmakta imkansız gibi bir şey. Vidaları çok sıkışmış sanırım birşey sıkmışlar vidalara, gevşetmek bir işkence oluyor. 97 CC olduğu için vergi ödemiyorsunuz. Yakıt sarfiyatı ortalama 100 km de 2,5 civarında. Oturuş olarak sele ve amortisörleri rahat insanı rahatsız etmiyor. Lastikleri iç lastikli ve cst marka made in china. Aküsü bakım gerektiren tip yusan marka made in china. Bence fiyatı özelliklerine göre yüksek. Vites geçişleri güzel. Yakıt enjeksiyonlu olsa daha iyi olacakmış honda nedendir bilmiyorum Türkiye şartlarına göre bir motorsiklet getirmiyor. Ya yakıt enjeksiyonlu oluyor vergi ödettiriyor, yada vergi ödettirmiyor yakıt enjeksiyonlu olmuyor. Honda Wave 110İ 2012 yılı sonunda 3890 TL idi. Honda Wave 110İ 2013 Yılının başında kampanya ile fiyatı 3490 TL oldu, pazarlıklı olarak 3450 ye alan arkadaşlar var. 2013 Mayıs ayı itibariyle de stokları bitti ve bunun yerine Honda Wing go getirildi. Honda Wave enjeksiyonlu olduğu halde çelik jantlı fiyatı 3450 idi çelik jantlı olan Wing go ya karbüratörlü olduğu halde 3340 lira fiyat biçildi. Wavenin tek eksiği 109 cc olduğu için vergi dilimine girmesi ve yıllık 100 TL vergisinin olması. 1 LT ile 56 km yol alabilmesi, marşa basınca tık demeden çalışması, selesinin altında bir saklama haznesinin olması, aküsünün bakım gerektirmeyen tip yuasa(japon) akü olması wing go ya göre avantajları. Wing go nun tek avantajı vergiye tabi olmaması. Diğer çinli motorlarda vergiye tabi değil. Hondanın yapacağı tek şey var getirdiği motor vergiye tabi olmasın bir de enjeksiyonlu olsun. 3490 TL ücret çok makul bir ücretti ve bir çok insan honda Waveyi 2013 yılında aldı birde vergisi olmasa tatından yenmezdi.
Mesela honda wing gonun hem tel cantlı modelini hem de çelik cantlı modelini getirerek bütçene göre seç mantığı çok güzel. Japonyadaki yeni Süper Cup 50 gelsinde nasıl popüler oluyor görün bakalım burda nasıl satılıyor. 1 lt ile 130 km gidiyor hondanın verilerine göre. O zaman herkes elektrikli scooter bile almaz.