Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adnan Menderes bu vatanın evlatlarını öldürttü mü!!? Bu neyin kafası arkadaş!!
Bu mantıkla m. kemal Çanakkale'de Osmanlı askerlerini öldürttü! Türk ordusu Güneydoğuda Mehmetçiği öldürttü!! Daha sayayım mı?!!
Hırsızlık suçlamalarının iftira olduğunu kim ima ediyormuş? Kesin olarak inanmıyorum! Eğer doğru ise hak yiyenler elbette ahirette hesabını verecek, hakkı yenenler hakkını alacak. ALLAH kuluna kafi değilmidir? Ama, iftira edenler, fitne ateşini yayanlar, ve onlarla beraber inananlar, nasıl hesap verecek? Böylesine ağır bir suçlamayı yaparken neyi esas aldın, delilin neydi diye sorulduğunda iftiracılar ne cevap verecek?
Şimdi sen ve yazını beğenen kişiler diyorsunuz ki; Menderes Natonun kıçını yalamak uğruna, meclis kararı gerekmesine rağmen bunu yaptırmayarak Türk askerini Koreye gönderip öldürtmesi ile dünyanın çeşitli ülkelerinden bu toprakları işgal etmek için gelen Düşman askerleri ile Çanakkale de yaptığımız savaş aynı! Bu topraklarda terörle mücadele de ölen askerler de aynı uğurda öldü. Bak işte bu yüzden cevap verilecek kapasitede değilsin dedim ama bu kadar aptalca bir örnek vermen karşısında yine tutamadım kendimi.
Bu alttakiler alıntı
Soros’un ifadesine göre, Türkiye’nin en iyi ihraç ürünü olan Türk Silahlı Kuvvetleri, ABD emperyalistlerinin Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Suriye’de taşeron olarak kullanılmak isteniyor.
Demokrat Parti iktidarı bu görevi Asya’nın en doğusunda, Kore’de üstlenmişti.
4500 kişilik Türk Tugayı, Tahsin Yazıcı’nın komutasında Kore’ye gönderildi.
Türk Tugayı, 8. Amerikan Ordusu’nu Kunuri Savaşı’nda imha olmaktan kurtardı. 1950-1953 dönemindeki savaşlarda 721 askerimiz hayatını kaybetti; 2147 askerimiz yaralandı. 234 askerimiz Kuzey Kore silahlı kuvvetlerine esir düştü. 175 askerimiz kayboldu.
Nazım Hikmet, “Kore’de Ölen Bir Yedek Subayımızın Menderes’e Söyledikleri” isimli şiirini 1959 yılında yazdı.
Gözlerinizin ikisi de yerinde, Adnan Bey,
iki gözünüzle bakarsınız,
iki kurnaz,
iki hayın,
ve zeytini yağlı iki gözünüzle
bakarsınız kürsüden Meclis’e kibirli kibirli
ve topraklarına çiftliklerinizin
ve çek defterinize.
Ellerinizin ikisi de yerinde, Adnan Bey,
iki elinizle okşarsınız,
iki tombul,
iki ak,
vıcık vıcık terli iki elinizle
okşarsınız pomadalı saçlarınızı,
dövizlerinizi,
ve memelerini metreslerinizin.
İki bacağınızın ikisi de yerinde, Adnan Bey,
iki bacağınız taşır geniş kalçalarınızı,
iki bacağınızla çıkarsınız
huzuruna Eisenhower’in,
ve bütün kaygınız
iki bacağınızın arkadan birleştiği yeri
halkın tekmesinden korumaktır.
Benim gözlerimin ikisi de yok.
Benim ellerimin ikisi de yok.
Benim bacaklarımın ikisi de yok.
Ben yokum.
Beni, Üniversiteli yedek subayı,
Kore’de harcadınız, Adnan Bey.
Elleriniz itti beni ölüme,
vıcık vıcık terli, tombul elleriniz.
Gözleriniz şöyle bir baktı arkamdan
ve ben al kan içinde ölürken
çığlığımı duymamanız için
kaçırdı sizi bacaklarınız arabanıza bindirip.
Ama ben peşinizdeyim, Adnan Bey,
ölüler otomobilden hızlı gider,
kör gözlerim,
kopuk ellerim,
kesik bacaklarımla peşinizdeyim.
Diyetimi istiyorum, Adnan Bey,
göze göz,
ele el,
bacağa bacak,
diyetimi istiyorum,
alacağım da.
Hamdolsun bizde Hakkı Hakikatı görüp idrak edecek kadar kapasite var da, sizlerde siyonist neşriyattan başka birşey var mı?
Yahudi cesaret madalyası taşıyan siyonist uşağını sen mi yalıyorsun ben mi?
Bu vatanın çalma parasıyla villalar yaptırıp sonra karıları kızları villanın havuzuna girerken orası burası görünmesin günah diyerek duvar ördüren aşağılıkları savunmak uğruna İslamı kullanma, bana İslam dersi verme. Sen ilk önce insanlara biat etmemeyi öğren.