0 Motosiklet > Fiyat Düşürme Yolları < LÜTFEN HERKES İÇERİ

Arkadaslar Herkes Merhaba..ben kısmet olursa yakın zamanda ybr125 alıcam..:)

SIFIR YBR 125 ESD Fiyatı2014 4.890 TL

Sizce Motosiklet mağazası ne kadar indirim yapabilir .. Ne kadar indirme avantajımız olabilir .
Fiyat Düşürmek İçin Ne Gibi Cümleler Kuralım :) Biraz yardımcı olun Öğrenciyim.. Taktik lazım :silent:

Not : Bide YBR 125 -v-e- ESD ARASINDAKİ FARK NEDİR Kısaca 1 kisi anlatsa yeter ?

::153::

Bence güzel bir konu paylaşmaya değer çünkü esnaflar çok iyi gözlemcidirler önce müşteriyi yoklar,süzer ona göre indirim veya bindirim yapar

kim ağır basarsa ipler onun eline geçer

pazarlık yapma kabiliyetine bağlı, bende yok mesela,
yapılacak en mantıklı şey birden fazla bayiden fiyat almak, belki bir tanesi hesaplı verir.

en güzel ve en iyi pazarlığın en önemli ünsürü PARANIZIN CEBİNİZDE NAKİT olmasıdır,,,

ben peşin alacağım 4500 hemen vereyim binip gideyim,
dersin alır gidersin,
bunun üzerinede YAHU ARABADA EMNİYET KEMERSİZ BİNİLMİYOR KASKI VE ÇANTAYIDA YANINDA ALIRIZ ARTIK diyede ÇİNGENE'lik yapabilirsiniz,
Bu ayıp değil bir alış veriş olmaz'sa olmazıdır,,,

gerekirse blöf yaparak neyse ben düşüneyim duruma göre tekrar gelirim BELKİ diyerek çıkılır,
yerse istediğin fiyata verir,
yemezse aklındaki fiyatı söyler,
sende ertesi gün onun söylediği fiyata accık daha kırpmaya çalışır ve alırsın motorunu :)

Pazarlık yaparsan bayinin cebinden gidiyor peşin alırsan 3 beş kuruş iner fazlasını bekleme :) ben peşin alacam dedim kanka panpa ayakları yaptım anca 30 tl indi :) genede pazarlığını yap :)

ikinci el almadıktan sonra yetkili bayilerden pazarlık bekleme pek fazla. Onun yerine motorun yanında bişeyler koparmaya bak. Esd (2011 ya da 2012 tam bilmiyorum) sonra depodan kanatları çıkan modeller

Hmm cevaplar için tesekkur ederim ..Diyosunuz ki güzel pazarlık yaparsan 300-400 indirirsin anca sıfır için..

bende diyorum ki YBR için 300-400 indirimi nahh alırsın. :)

Kask istedim, 20 liraya satılıyor sanayide dediler. :pale:

Peşin alacam dedim, fiyatımız zaten peşin fiyatı dediler.:pale:

Bende de yok bu pazarlık yeteneği ama allahtan bayinin karısı vixdanlı çıktı da 70 lira indiydi :mrgreen:

Ama YBR için 300 lira inmezler fakat lakin amma FATURASIZ alırsan 1000 lira indirim yaparlar. 3800 civarına faturasız satabilir. Durumun iyi olunca kendin gider fatıura kestirirsin

bende diyorum ki YBR için 300-400 indirimi nahh alırsın. :)

Kask istedim, 20 liraya satılıyor sanayide dediler. :pale:

Peşin alacam dedim, fiyatımız zaten peşin fiyatı dediler.:pale:

Bende de yok bu pazarlık yeteneği ama allahtan bayinin karısı vixdanlı çıktı da 70 lira indiydi :mrgreen:

Ama YBR için 300 lira inmezler fakat lakin amma FATURASIZ alırsan 1000 lira indirim yaparlar. 3800 civarına faturasız satabilir. Durumun iyi olunca kendin gider fatıura kestirirsin

Oha kardes :D Gerçi doğru diyon .. tanıdık olmadıkça zor :D Valla bakıcaz artık ya.. ne kadar olursa bi an önce almak istiyorum. :)

Yamaha'nın x bayisinden Cyngnus L 2013 model satın almıştım.Nakit 'te 150 lira kırdırdım.Pazarlık için karar verdiğiniz model için nakitte ne olur diye soru sorun zaten nakit fiyatı derse bunun dışında kredi kartı na kaç taksit yapıyorsunuz diye sorun.Bunu dışında senet vs gibi satış yok zaten.Sallıyorum 4890 TL motoru 4500 çekmesini beklemeyin ama şu mantıkla hareket edin;" ne indirirsem kardır.İlk seferde verdiğim rakam üzerinden 90 lira inecektir.4800 düz olsun der.Abi 4750 nakit bırak başka mağzaları dolaşmayım diyin.Bunu öncesin sigara kullanıyorsanız motorlar dışarıdaysa sigara ikram edin.Alttan alın.Kaba hareketlerden kaçının.Nakit para her zaman adamın işine gelir.Kredi kartına hiç bir şekilde indidim alacağınızı sanmıyorum.Diğer mağzalardan fiyat alın pazarlık yapmayın.Eğer pazalık yapıp dükkandan çıkarsanız döndüğünüzde adam 1 lira inmez.O yüzeden sadece rakam isteyin.Çoğunun üstünde yazıyordur.Rekabete bakın aralarda standat fiyatn altına buldugunuz bayiye gidip motorun pazarlıgını yapın.Birde motorun sallıyorum etrafında ufak bir defo var.İşte göze batmıyacak şekilde çizikleri var.Onları gösterip fiyattada indirim alabilirsiniz.Bu çok güzel bir koz.Hayır ugurlu olsun şimdiden.

Kawasaki'nin kâr oranı Türkiye'de %6'dır bu hiçbir bayide değişmez 5950 € (17000tl) dedikleri ninja 300 için 3 ayrı bayiden fiyat aldım isim vermeden en düşük söyleyenin fiyatını diğerlerine söyledim böylelikle fiyatı 5750 €'ya (16400tl) düşürdüm, bu yolla 600 lira indirim yaptırdım ama ben bu işte hiçbir şekilde art niyetli değildim veya çakallık yapmaya çalışmadım hep aldığım fiyatı diğerlerine söylerken samimi davrandım "fiyatı uygun bir 2.el var daha 100 km'de, ilan numarasınıda vereyim onunla sıfır arasında kaldım uyguna verirseniz sıfır alıcam" dedim ki olayda buydu zaten, çakallık yapmaya çalıştığını düşünürlerse bir kuruş bile inmezler zaten 5000 tl'lik motordan da 300-400 tl düşmelerini bekleme 100 tl indirim alsan başarıdır

Ben 4 adet motosiklet sıfır satın aldım 1 tanede kuzenime satın aldık en fazla 100 lira indirim alabildim oda tvs bayiisinden lakin yanında aksesuar,çanta,mont,kask da satın alırsanız o ürünlerde güzel indirimler yapıyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar