Evet, Hakanları karıştırmış
Lastromantic, burnumda tüttüğü memleketimden Adanalı kardeşim...
Belli ki kızmış bana,
"Biz Ekrem Beyi değil Pulsar'ı satın aldık" yorumuma.
Polemik yapmayı istemediğimi en başta belirtmiştim. Siz bir yorum/tespit yaptınız, ben de karşı yorum/tespit yaptım.
Size hakaret veya rencide edici hiçbir cümle kurmadım.
Yorumumu beğenmeyebilirsiniz, katılmayabilirsiniz. Siz görüşünüzü yazdınız ben de kendi görüşümü yazdım. Hakaretamiz cümleler kullanmadan.
Ama siz, sizin tespitinize yaptığım yoruma "saçma sapan" tanımlaması yaparak rencide ediyorsunuz beni.
Ekrem bey ile ilgili görüşlerinizde hem fikir olduğumu zaten belirttim. Benim takıldığım nokta her sorunda Ekrem Beyin kapısını mı çalacağız, oldu.
Siz, motorun arkasında Ekrem bey var, bu kadar telaş etmeyin dediniz. Ben ise hala yedek parça sorunu yaşanan ve iyi bir servis
bulma telaşında pek çok arkadaşın olduğu gerçekle Ekrem bey rahatlığının anlamsız olduğunu vurgulamaya çalıştım.
Söyler misiniz? Saçmalık bunun neresinde!
Benim de şikayet ettiğim arka fren balatasından gelen ses sorunu var... Kaç sayfadır arkadaşlar bunu yazıyor. Hatta hakkımızı arayalım, Kuralkan'a bildirelim diyen var.
Demekki Ekrem beyinde yetemediği yerler varmış dedim, saçmalık bunun neresinde?
Aralıksız 16 yıllık motorculuğumla, 150.000+km sürüş deneyimimle diyorum ki, Ben Pulsar'ı satın aldım, Ekrem beyi değil.
Sizin Ekrem bey dediğiniz Kuralkan üzerindeki olumsuz imajı silmek ve bunu da Pulsar ile yapmaya çalışan bir pazarlama müdürü. Adı üzerinde "Pazarlama Müdürü" Pazar yaratmak ve pazarı dinamik tutmak adına tabi ki markasına gereken desteği ve önemi vermek zorunda. kuralkan'ın zamanında yediği hurmalar yüzünden Pulsar'ı pazarda tutundurmak zorundalar.
Seni beni, kullanıcıları düşündüklerinden değil güzel kardeşim...
Pazarlamanın öz mantığı müşterine yardımcı ve ilgili göründüğün hissini vermektir. Bundan da kasıt pazarını korumak ve yeni pazarlar yaratmaktır.
Ekrem beyde bunu çok güzel yaptı ve bizlerin taktirini kazandı.
Peki bunca yaşanan sorunları ne yapacağız: Artık ufakta olsa görünen bazı kronik sorunlarımızı, servis ve yedek parça sıkıntımızı nereye koyacağız.
Henüz sorun yaşamadık diye Pulsar çok harika olabilir ama ya olduğunda! Nasıl olsa Ekrem bey mi var diyeceğiz?
Peki özel sektör mantığı içerisinde Ekrem bey duygusal ve/veya başka nedenlerle Kuralkan'dan ayrılırsa...?
Söylermisin hemşerim saçma sapanlık bunun neresinde?
Siz kullandığınız cep telefonu/laptop vb eşyalarınızın arkasında servis ve hizmet desteği olduğu için mi satın alıyorsunuz
yoksa pazarlama müdürünün her soruna yetişmeye çalıştığı için mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Mrb arkadaslar bu ayin sonunda bu moru alacakken hatta İrfan Beyden arka canta demiri almisken; topcase ve yeni kaskimi belirlemis siparise hazirlanirken nerden cikti bu problem. Gercekten Turkiyedeki 200-250cc araligindaki motorlar arasinda pek farki olmayan hatta benim gozumde tekerleri birazdaha kalin olsa gorunus olarakta en ust sirada yer alacak motor. Benim su anda teretdut yasamamin sebebi hadi denge sonsorunu filan gectik ama bu arka tekerden cikan ses ve firen-jant ayarsizligi (yada tam olarak nasil adlandirmak gerekiyor bilmiyorum, motorun iskeletindeki olculendirme hatisi sebebiyle arka jant ve frenin birbirine tam olarak uyum sagliyamamasi mi desek yani belkide jant ve frenden degil iskeletle alakali daha buyuk bir problem olabilir mi?) Bu problemi herkes yasiyor mu? Cok buyuk ikilemde kaldim. Bu konu hakkinda bilgilerinizi paylasirmisiniz ne yapmam gerekiyor bana yardimci olurmusunuz? Siz degerli arkadaslarimdan abilerimden yorumlarinizi bekliyorum.
Sevgili dostum, motosiklette ciddi bir kusur olduğunu düşünmüyorum.
Zırıltı veya arka diskten gelen sesin de sorun olduğunu da düşünmüyorum. Çözümü olan hiçbir sorunun sorun olamayacağını düşünüyorum.
Sorun: satış sonrası hizmetler... Bir gün mutlaka ihtiyaç duyacağınız şeyler.
sizin en çok dikkat etmeniz gereken şeyler bence.
Kuralkan'ın da bu konuda epeyce uğraş verdiğini düşünüyorum.
Düzelecektir. Düzelmek zorunda. Yoksa yeni pazarlar yaratamazlar.
Motosikletin ergonomisi gayet iyi. Teker aralıkları, ön arka frenaj mantığı gayet uyumlu. Yol tutuşu, şehir içi ve şehir dışı kullanımı sevmesi, ivmelenmesi... Yani bu fiyata göre gayet tatminkar.
Çinli gibi kalitesiz değil belki ama Japon gibi de kaliteli değil. Bu gerçeği gözardı etmeyin. Mekanik olarak gayet iyi gibi görünüyor. Ama diğer aksamlarda kalite biraz gözardı edilmiş. Kullanıcının bireysel çabası ve ek maliyetle bu sorunda halledilebilir görünüyor.
Sonuçta bu fiyata alınabilecek en iyi ve doğru seçim motor gibi görünüyor.