valla bende merak ediyorum bu denge sensörü sesini bazen civata gevşemiş gibi bir ses geliyoröyle bir şeymi acaba birisi video çekip koyarsa bizde anlarız
ÜMİT, EDREMİT TE BAJAJ BAYİSİ VAR MI?Benim yaş 36, ergo 45 tl. ye yaptırdım 2 ay önce.
valla bende merak ediyorum bu denge sensörü sesini bazen civata gevşemiş gibi bir ses geliyoröyle bir şeymi acaba birisi video çekip koyarsa bizde anlarız
bildiğin zırıltı sesı özellikle gazı kapattığında cıkıyor yeride deponun altında biyerlerde seste ordan gelıyor zaten bende oncellerı azdı su sıralar arttı garantiden parcayı degıstırıyorlarmıs ama yıne o ses gelıyormus galıba ben asıl arko fren balatasından gelen vonk vonk sesıne takmıs durumdayım bıkere mudahale edıldı servıste ama ıse yaramadı sımdı jantın veya dıskın yamuklugundan suphelenıyorum pzt sı kuralkan la ırtıbata gecıp cozucez servısle ınsallah...
balata sesi sabahları bendende geliyor inceden öyle dikkat edersen duyuyorsun ama 100mt sonra kesiliyor sesbildiğin zırıltı sesı özellikle gazı kapattığında cıkıyor yeride deponun altında biyerlerde seste ordan gelıyor zaten bende oncellerı azdı su sıralar arttı garantiden parcayı degıstırıyorlarmıs ama yıne o ses gelıyormus galıba ben asıl arko fren balatasından gelen vonk vonk sesıne takmıs durumdayım bıkere mudahale edıldı servıste ama ıse yaramadı sımdı jantın veya dıskın yamuklugundan suphelenıyorum pzt sı kuralkan la ırtıbata gecıp cozucez servısle ınsallah...
balata sesi sabahları bendende geliyor inceden öyle dikkat edersen duyuyorsun ama 100mt sonra kesiliyor ses
akşam iş dönüşü bakıyorum arka balata baya bi ısınmış
Balata sesi çogu motordan gelir arkadaşlar bu kadar takılmayın bu biraz da balatanın kalitesi ile alakalı
Pulsar'ı bazı -duygusal- sebeplerden dolayı almadım ancak devamlı suretle konu başlığını takip ediyorum.
174 sayfanın tamamını istisnasız okumuşumdur tek bir mesaj bile kaçırmamışımdır.
İlk düşüncelerim bu modeli almayı ertelemiş olmamdı belli bir süre sonra mutlaka alırım diyordum ancak konu ilerledikçe ve ben bu mesajları okudukça fazlaca soğudum pulsardan.
Sanırım biraz sorunlu bir model.
İlerdeki fikrim ne olur bilmiyorum ama şu an motosiklet alacak olsam seçimimi pulsardan yana kullanacağımı sanmıyorum.
ÜMİT, EDREMİT TE BAJAJ BAYİSİ VAR MI?
Hkn34 kardesim bu yukarda yazdiklarinin birebir aynisini 4 sayfa önce ben yazdigimda biz pulsar satın aldik ekrem beyi satin almadik gibi saçma şeyler yazdin bana cvp olarak ama ne hikmetse simdi ayni şeyleri kendin yazuyorsun başkalarına ! Neyse bende polemiğe girmek istemiyorum.
174 sayfa okuyup karar değiştiren arkadaşım
ben de 174 sayfayı okudum , + motoru alıp 2000 km kullandım
şimdi motorum olmasa ve gidip yeni motor alacak olsam ,
pulsar bu fiyata burda dururken ,
200-250 bandında hiçbir motora etiketlerindeki parayı ödemem.
ödersem kendimi gerizekalı gibi hissederim çünkü.![]()
--kardeş ben forumu elimden geldigince takip ediyorum sana o cevabı veren hkn34 degil,, hkn-anm'ydi sanırım yanlış kişiye kızdın sanırımHkn34 kardesim bu yukarda yazdiklarinin birebir aynisini 4 sayfa önce ben yazdigimda biz pulsar satın aldik ekrem beyi satin almadik gibi saçma şeyler yazdin bana cvp olarak ama ne hikmetse simdi ayni şeyleri kendin yazuyorsun başkalarına ! Neyse bende polemiğe girmek istemiyorum.
--kardeş ben forumu elimden geldigince takip ediyorum sana o cevabı veren hkn34 degil,, hkn..anm'ydi sanırım yanlış kişiye kızdın sanırım