Motosiklet İle Polisten Kaçmak

Bu ara polisten kaçan motosikletli videoları izliyorum. Bir kaçını paylaşayım.

Olayın öncesini bilmiyoruz ama motosikletli bir yerlere çarpmış anlaşılan;

CBR 1000 RR sanırım.

Bu da R6'lı bir kardeşimiz :)

Tabii Amerikan polisi bu. Araçları güçlü, imkanları çok. Her zaman karadan takip etmiyorlar. Hatta çoğu zaman helikopter çağırıyorlar. Favorim bu kardeşimiz. :) GSXR-1000 ile estiriyor otobanda.

Bu video altında helikopterden nasıl kurtuluruz, helikopter mi hızlı motosiklet mi diye sayfalarca tartışılmış. Ünlü IOMTT yarışçısı Guy Martin abimizin helikopterden kaçışı örnek gösterilmiş. Videosu şu;

Keyifli seyirler. :)

Edit: Spoiler vermişim. Kaldırıldı.

Son düzenleme:
1. ile 3. videpları izlemiştim ilk videonun öncesi de vardı, adam bileğinin acısından pes etti resmen.

Bileğinin o hale gelmesindeki neden ise yanından geçtiği araçların dikiz aynalarına yumruk atmasından dolayı :queen: Ona pahalıya mal oldu.

Guy martin vidosu güzelmiş, adam on numara kullanıyor :cat:

Benim favorim bu dayı. Gerçi semtin çocuğu herhalde ki polisler kovalamaya başlayıp tanıyınca bırakıyorlar, gene de tarzını hoş abinin :cherry:

aynaları kıran elemanda eldiven olaydı iydi yakalanmazdı repsol ile uzar giderdi rahat. polis aracının önünde lastik yakma güzeldi canım çekmedi degil :queen:

Bu arada Guy Martin videosunun 2:06-2:09 saniyelerine dikkat edin. Egzozdan alev atıyor.
Hazır yazmışken bir kaç video daha ekleyelim :)

Bu da favorilerimden;

Benzin bitmese iyiymiş :)

Apaçiler bi bizim ülkemizde yokmuş new yorkun da başı bela da demek ki :D

Bu arada bi eleman vardı sırf siyah giyiniyordu onunda güzel kaçış videoları vardı hatta o bayaa komedi tarzı yapıyor videoları ön çekim vs yapıp adını unuttum var mı hatırlatacak birisi?

Apaçiler bi bizim ülkemizde yokmuş new yorkun da başı bela da demek ki :D

Bu arada bi eleman vardı sırf siyah giyiniyordu onunda güzel kaçış videoları vardı hatta o bayaa komedi tarzı yapıyor videoları ön çekim vs yapıp adını unuttum var mı hatırlatacak birisi?

Ghost rider. Namı diğer turbo rider.

arkadaşlar sizin paylaştıklarınız da çok basit ve dandik videolar , asıl polisten nasıl kaçılır buyrun hemide yarış motoruylan :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=3vnCKi0pwRQ

Ölmedi. Bir alman kanalında kimliğini açıklayıp gösteri yapmıştı ama şimdi bulamam o videoları :)

Onun için de yalan kişilik dendi. Ve videoları da bayağı eski.

Bu iş sembole dönüşmüş yabancı tartışmalarında. Yani bir adam(ya da birkaç kişi) bu videoları çekti ve kim çıkarsa çıksın inandırıcı bulunmuyor. 'Ünlü olmak için' yorumları yapılıyor. Benim görüşüm o motosikleti süren kim olursa olsun amacına ulaştı.

İlk videodaki adam bilgisayar oyunu karakteri gibi , yakalanınca üzüldüm :) Guy Martin speedy gonzalez vallahi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar