Facebook sayfasında bir arkadaşın başına gelmiş antalyada sanırım arka lastiği tornacıya götürmüşler ve atık ( hafif yamuk ) çıkmış.Arka jant ve disk i garantiden değiştirmişler ve sorun çözülmüş.Resmen arka frene basmaya utanıyorum sıfır motordan bu ses cıkıyo çok pis
o zaman bızım aractada aynı sıkıntı var o zaman cunku ben yuksek suratte hafıf yalpalama hıssedıyorum motor naked dıye ruzgar yapıyo herhalde dıyodum ama lastık yamuksa oda yapar bak sımdı hıc aklıma gelmıyen sey cıktı ortaya ben en ıyısı servıse gıddım de bı ıyıcene baktırıım .... bıde benım arac fren yapınca ses yapmıyo dusuk suratte gıderken vonk vonk dıye ses gelıyor balatadan sen fren basmaya utanıyorum demıssınde ondan yazdım bunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
o zaman bızım aractada aynı sıkıntı var o zaman cunku ben yuksek suratte hafıf yalpalama hıssedıyorum motor naked dıye ruzgar yapıyo herhalde dıyodum ama lastık yamuksa oda yapar bak sımdı hıc aklıma gelmıyen sey cıktı ortaya ben en ıyısı servıse gıddım de bı ıyıcene baktırıım .... bıde benım arac fren yapınca ses yapmıyo dusuk suratte gıderken vonk vonk dıye ses gelıyor balatadan sen fren basmaya utanıyorum demıssınde ondan yazdım bunu
bide bisey sorucam arkadaslar bu jant yamuklugunu ılla tornacıdamı tespıt edıcez servıs anlamazmı yamuk oldugunu ben servıse baymoto ya gıdıyorum onlar dıske ve balataya baktı bı yamukluk gormedıler veya farkına varmadılar cunku ...