motorsuz olmaz ağa...

cbr ı satalı daha bir ay falan oldu ama motorsuz kalamayacağımız kesindi... eskiden de bende olan activa ya bakınmaya başladım.. ama şehir içinde kısa mesafe bakkal market alışveriş için kullanmaktı... fizy nasip oldu bunu aldık... cumartesi günü kapora verdik bu gün satışı aldık.. 2012 model 20 000 km... sigorta sı baya çıkıyor yaw sadece o iyi olmadı... deposunu da doldurduk bakalım ne olacak kaç km yol yapacak...

hayırlı olsun..Poyrazdan kalırsa binersin artık...:p

sigorta adamına göre değilmiydi yaw???öncekiler yüksek değilken bu nasıl yüksek çıkabiliyor???

sigorta adamına göre değilmiydi yaw???öncekiler yüksek değilken bu nasıl yüksek çıkabiliyor???

samet abi 790 lira bile teklif veren oldu..şuan en ucuz 308 tl çıktı hayırlısı bakalım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin.

allah razı olsun...

Hayırlı ugurlu olsun alıştıktan sonra 50 m ötesi zor geliyo tabi :) fizy scooter candır ama çukurlarda o motorun altı yere değiyor ya insanın canı gidiyor önlemini büyük teker takarak almıştı arkadaşım

demekki ramazan adammış baya bi yüksek çıkmış.. adamına göre ya.. sen gitsen nolur bilemedim şimdi...:queen:

hayırlı olsun ramazan..güle güle kullan

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer:

sağol teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Hayırlı ugurlu olsun alıştıktan sonra 50 m ötesi zor geliyo tabi :) fizy scooter candır ama çukurlarda o motorun altı yere değiyor ya insanın canı gidiyor önlemini büyük teker takarak almıştı arkadaşım

dakka bir gol bir bende bu gün babam arkamda iken yere sürttüm kasisden geçerken...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

demekki ramazan adammış baya bi yüksek çıkmış.. adamına göre ya.. sen gitsen nolur bilemedim şimdi...:queen:

hayırlı olsun ramazan..güle güle kullan

41 plaka candı adamım... ikamet i yozgat a falan mı taşısam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

ramazan hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah...

allah razı olsun....

Hayırlı uğurlu olsun ramazan. Bende biraderle gidip inazuma nın yanına bide pulsar aldık. Allah kaza bela vermesin inşaallah.

sağol teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

dakka bir gol bir bende bu gün babam arkamda iken yere sürttüm kasisden geçerken...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

41 plaka candı adamım... ikamet i yozgat a falan mı taşısam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

allah razı olsun....
77 en iyisi :)

14 binde ramazan. 10 binde şubatta almıştım. Çalışmaktan yol yapamadım :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar