işim geregi resmı gıyınmek zorundayım ss tarzı kullanıyorum kravat falan oylece bınıyorum kımıne nasıl gorundugun hıc onemli değil bın gıt
işim geregi resmı gıyınmek zorundayım ss tarzı kullanıyorum kravat falan oylece bınıyorum kımıne nasıl gorundugun hıc onemli değil bın gıt
Bu tür saçma sapan şeyler bu sürede 22 cevap alıyor ve gerçekten üzerinde konuşulması gereken konular bir iki cevapla kaybolup gidiyor ya, her önüne gelen konu açamasın diyerek şikayette bulunan arkadaşlara hak vermiyor değilim. Bu sitenin giriş sayfasındaki konulara bakıyorum rezillik ötesi.
Allah aşkına paça bozulacak diyerek konu açılır mı. Kusura bakma paçanı bile toplayamıyorsan binme o motora.
Hocam aslında sormak istediğim tamda oydu 4 5 cm açılmaKardeş ilk mesajında biraz daha açıklayıcı olsaydın, böyle yorumlar yazılmazdı diye düşünüyorum. Şimdi benim anlamaya çalıştığım mesele paçanın bol olması sonucu vitese veya frene takılması mı ? Ben şahsen dizlik kullanıyorum ve takıp motorun üstüne çıkınca , dizliğin pantolonu çekmesi sonucu kot pantolonum ayakkabı ile paça arasında 4-5 cm. kadar boşluk bırakacak kadar çekiyor kendini . Bol kumaş pantolonun sana verdiği dert, çorabının gözükmesi ise, tek kederin bu olsun be canım kardeşim![]()