ben de bir süredir X-Max kullanıyorum. Aynı sınıfta benzer aletler neticede, pratiklik açısından rakipsiz bir sınıf. 250'lik olması şehir içi yetebilecek bir güç sunar (X-Max'ın ilk ivmelenme işi biraz tırt, Kymco belki daha düzgündür), boyutları, vites olmaması ve en önemlisi de bagaj alanı şehir içi günlük kullanımda çok avantajlı.
avantajsız noktaları da şöyle; yakışı varyatör/kayış aktarma gibi nedenlerle gücüne göre biraz fazla olabilir, her ne kadar tipsiz motosikletler olmasa da neticede scooter, şekil şemal beklentisini karşılamasına pek imkan yok ve de vitesli ve biraz daha güçlü bir motosikletin vereceği sürüş zevkini sunmuyor maalesef. Belki bir de 250'lik motora göre mecburen (sınıfının gerekleri dolayısıyla) ağır aletler bunlar. 200cc 25bg 140 kg KTM Duke var misal bi yandan benim 250 cc 190 kg 20 bg scooter

.
eğer sürüş zevki ve motosikletin tipi değil de, günlük kullanımda yaşatacağı pratikliğe önem veriyorsan çok doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun.
Not: Scooter filan deme en güzelinden koruma ekipmanlarını edin. Bunun için mi bu kadar giyiniyorsun diyenlere de sakın kulak asma. neticede 120 km/s'e kadar çok rahat çıkabilen ve bu hızı devamlı olarak rahat koruyabilecek aletler bunlar, zaten 120 ile kaza yapsan üstünde ne olsa işin şansa kalır ama en azıdan 60-70 km/s'ye kadar olan hızlarda bir talihsizlik olması durumunda seni kurtarabilir. bisiklete binsen kask tak, hem ben hem eşim bisiklet üzerinde yaptıımız ayrı ayrı kazalarda ağır yaralanmaktan o ufacık bisiklet kaskları sayesinde kurtulduk zamanında.