Scooter tarzım değil ya vitese alışmışım o debriyaj orda olcak benim motorumda

baya bi araştırdım dünden beri 3 model arasında kaldım son olarak ayıklaya ayıklaya
1-Hyosung gt250 naked modeli ama nakedler daha ucuz olduğundan daha temizini bulabildim R serisinden R serisinede baktım o paralara çok yorulmuş motorlar var ve R serisi gençlerden çıkma olduğu için çok bitik oluyorlar kazası değişeni çok oluyor nakedi daha çok gezi yapan orta yaşlı amcalar aldığı için daha temizlerini buldum
2-honda cbf250de bi diğer seçeneğim bu paralara gene fazla yorulmamış bi cbf250 alabilirim zaten geneldede genç motoru olmadığından bu modellerde fazla yorgun motor olmuyor çok temizlerine denk geldim bu paralara
3-Şimdiki seçeneğim ise bütçemi bi 500-1000tl kadar aşıyor ama bütçem oraya çıkarsa cbf250yi elicek bi model ybr250

enjeksiyonlu oluşu bi artı bence bütçemi oralara çıkarabilirsem hyosunguda direk elerim ve ybr250 alabilirim şuanlık düşüncelerim bunlar chooper alsam çok daha iyi bi motor alabilirim ama chooperda bana göre değil apaçilik var içimde biraz ara sıra arka tarafı attırmak teker denemeleri yapmak lazım tabi taşıtların olmadığı bi anda boş bi yolda

o yüzden ya commuter ya hyosung gibi naked tiplere ilgiliyim 6ya falan temiz bi ybr250 bulabilsem :/