Açıkçası ben de 160/60 üstünde epey durdum (sanırım hyosung grubunda konuşmuştuk) fakat inanın tuttuğunu bildiğim daha önce kapalı alan dışında gelemediğim açılara 160-170 km hızlarda geldim. Shinko ile bunu yapmak imkansızdı belli bir açıdan sonra deprem olmaya başlıyordu zaten motosiklette.
O açılardayken lastik kenarındaki rosso yazısının yarısı kullanılmış oluyor, yani kullanılmayan kısım pek kalmıyor. Dolayısıyla lastik yanakları kullanamadan zaten yattı yere az basıyor, veya yanaklar bitti fakat motorun daha yatış açısı vardı gibi bir durum olmuyor.
Ben yere düzgün basamayacağından şüpheliydim fakat durum iyi ki öyle çıkmadı. Düşüşünüzün sebebi belki asfalt kalitesi veya yoldaki tozdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Çünkü lastik gerçekten iyi. Ben shinkodan alışmışım önce asfalta güveniyorum, sonra lastiğe

Bana ve belki de size aşırı bombeli gelen yanak yapısının aslında virajda diğer bombesi az lastiklere göre yere daha iyi bastığını gösteren bi simülasyon görmüştüm fakat şu anda bulamadım. Tabi ki görece olarak yüksek yatış açılarında geçerli bu durum. Düşük yatış açılarında pek bir fark yok ve düz gidiş stabilitesinde bombesi az lastikte daha iyi olacaktır.
Resim sağ peg yere sürttükten sonra çekildi. Daha fazla pay kalsaydı bi acaba derdim ama bu kadarı makul

Peglerin bir kademe yukarı alınması için bir mani görünmüyor