selam beyler. pulsar almayı düşünüyorum ama siyah mı mavi mi karar veremiyorum. mavi alırsam sticker sökmeyi düşünüyorum. söken ya da referans bir foto gösterebilecek var mı? nasıl duruyor merak ediyorum.
Buyur
selam beyler. pulsar almayı düşünüyorum ama siyah mı mavi mi karar veremiyorum. mavi alırsam sticker sökmeyi düşünüyorum. söken ya da referans bir foto gösterebilecek var mı? nasıl duruyor merak ediyorum.
bu hali hazırda yurt dışında satılan mavi düz renk model. stickerları çıkarınca böyle durmaz. tasarımı değişik. bunun depo kısmı da mavi örneğin.
Karşıyaka motoshop ta bajaj satmakta onunda servisine bir bakmanızı öneririm gerçi hem satış hem servisi var ama ben sym kullanırken memnunum.
Memnun olan var olmayan var bakacağız. Bunun dışında iki üç kere yazmama rağmen cevap alamadım, motoru taksitle alan varsa ne şekilde aldığını ve satın alma ve ödeme konusunda ne gibi seçeneklerimiz olduğunu yazarsa sevinicem.
Bayilerde tüketici kredisi olarak kullandırıyorlar onlarda 36 aya kadar vade yapiyor .
Teşekkürler. Bir de cevabını alamadığım birşey daha var. Pulsarın arka camurluğu ile plakalığını söksek daha güzel durur diye düşünüyorum fakat plakayı nasıl takariz onu bilmiyorum. Yapan, gören varsa paylaşırsa iyi olucak
Bir sorum olacak , geziler yapıyoruz tabi şuanki motorumla soğuması için aman bozulmasın gibisinden sürekli duruyoruz 20 dakika mola vere vere geziyoruz her zaman(Mondial 150 vulture) ::sluu:: Şimdi biraz daha hızlı sürekli 90-100 km hız ile 200-250 km yol durmadan yamaha mt 125 le gidilirse (sık sık geziyoruz bu arada) , motora bir zararı olur mu yani okadar yolu giderken içim rahat olsun istiyorum "motor ısınmaz bir sorun çıkmaz ooh içim rahat,motorda rahat rahat gidiyor zorlanmadan" gibi kafam rahat gidebilmek için iki arada bi derede kaldımYamaha mt 125 ve Pulsar 200 ns , Pulsar 200 ns 200 cc olduğundan dolayı sanki dediğim şeyler ona daha uygun gibi fakat kalitesinden emin değilim , ama yamaha mt 125 tabiki bir yamaha kalitesinde olduğu için içim rahat eder ama mt 125 de ise sürekli 90-100 km ile gideceğimdem dolayı son devirlere yakın olacaktır hep bir sorun yaratırmı diye korkuyorum :sunny: malum maddi durumlar pek iyi olmayınca bu kadar detaylı düşünüyor insan alınca ğişman olmamak için
Not : Mt 125 alırsam büyük ihtimalle 2. el ama düşük km'de olan bir motor alacağım,bajaj ı sıfır alabilirim
Uzun ve karışık oldu ::yawn:: görüşlerinizi ,yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar::gazla::
Kaygınızı tam olarak anlamadım ama sanırım bir çıkışta 200-250Km durmadan gezinirsem motora bir zarar verirmiyim diye endişeniz var.
Teknik bilgimin elverdiğince açıklamaya çalışayım.
Ama sürüş şeklinizi, yaptığınız yol şartlarını bilmeden bir yorum yapmak zor.
Genel anlamda hava soğutmalı motorların sıkışması/şişmesi sürücüsü tarafından anlaşılabilir bir durum.
Çekişten düşmesi, çalışma sesinin değişmesi gibi... Bu sıvı soğutmalı araçlar için de geçerli aslında.
Sadece sıvı soğutmalı araçlarda bu durumun yaşanması daha az olası.
Son sürate yakın seyirler her araçta bir sıkışma yaratır. Hava soğutmalı araçlar hızlandıkça soğuması artacağı gibi yine de motor/güç performansı
arttığı için ısınması da doğal olacaktır.
Motosikletinizi tanıdığınız sürece nerede ne zaman ve hangi yol şartlarında sıkışacağını sizin tahmin etmeniz gerek.
Bunun bir süresi ve kuralı yok. Tamamen sizin kullanım şeklinizle ilgili bir durum.
Bu bağlamda Pulsar, sizin sürebildiğiniz kadar km'yi rahatlıkla aldırır; seriliğinden ve hızlanmasından ödün vermeden.
MT125 ile Pulsar kıyaslaması doğru olmaz. İkisi çok ayrı. Şekil olarak benzer olabilir ama motor/güç dengesi çok ayrı.
Türkiye'de 5 aydır Dünya'da 2012'den beri yollarda olan bir motosiklet. Yabancı forum ve video paylaşım sitelerinizi incelediğinizde oldukça hoyrat kullanıma dayanan
bir motosiklet ve henüz belirgin, mekanik anlamda kronik bir sorunu olduğunu okumadım araştırmalarımda.
Bir sorum olacak , geziler yapıyoruz tabi şuanki motorumla soğuması için aman bozulmasın gibisinden sürekli duruyoruz 20 dakika mola vere vere geziyoruz her zaman(Mondial 150 vulture) ::sluu:: Şimdi biraz daha hızlı sürekli 90-100 km hız ile 200-250 km yol durmadan yamaha mt 125 le gidilirse (sık sık geziyoruz bu arada) , motora bir zararı olur mu yani okadar yolu giderken içim rahat olsun istiyorum "motor ısınmaz bir sorun çıkmaz ooh içim rahat,motorda rahat rahat gidiyor zorlanmadan" gibi kafam rahat gidebilmek için iki arada bi derede kaldımYamaha mt 125 ve Pulsar 200 ns , Pulsar 200 ns 200 cc olduğundan dolayı sanki dediğim şeyler ona daha uygun gibi fakat kalitesinden emin değilim , ama yamaha mt 125 tabiki bir yamaha kalitesinde olduğu için içim rahat eder ama mt 125 de ise sürekli 90-100 km ile gideceğimdem dolayı son devirlere yakın olacaktır hep bir sorun yaratırmı diye korkuyorum :sunny: malum maddi durumlar pek iyi olmayınca bu kadar detaylı düşünüyor insan alınca ğişman olmamak için
Not : Mt 125 alırsam büyük ihtimalle 2. el ama düşük km'de olan bir motor alacağım,bajaj ı sıfır alabilirim
Uzun ve karışık oldu ::yawn:: görüşlerinizi ,yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar::gazla::
Bende banka kredisi yoluyla halledeceğim muhtemelen. Bazı naked motorlarda sivri kuyruk yakalanıyor hoşuma gidiyor da ondan pulsar içinde merak ettim sorayım dedim. Teşekkür ederim Atilla abi saygılarBankadan 8.000 TL kredi aldım. 24 ayda ödiyeceğim. 24 aylık olanı en karlısı. Vade uzarsa zarar veriyor.
Arka çamurluk çok faydalı. Sökünce bütün çamur kuyruğa ve sırtına geliyor. Hiç tavsiye etmem. Ayrıca sökülünce hiç güzel durmuyor bence.