rampada bayiliyor ne yapabilirim

ESPRİ yok orjınal fıyatı o dur . Biz motor açmayı cg ve cgl de öğrendık

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

espirini anlayısın çok güzel ama beceremiyorsun git internette bak

İlk defa türkçeyi düzgün kullandın farkındamısın

nekadar oluyor 10 km 15 km 20 km hangisi düsüs yapıyor nkdar 10 km gibi ama zaten arka 38

elinize hesap makinası alıp hesaplamanız gerek. son hızınız 100 km/h ise %2.6-3 eksilme ile 97 km/h son hızınız olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

evet haklısın , ama türkçeyi ve harfleri düzgün yazıyorum . Motor konusunda da bilgi sahibiyim yeterli mi

Türkçe'yi düzgün yazmamışsınız.

elinize hesap makinası alıp hesaplamanız gerek. son hızınız 100 km/h ise %2.6-3 eksilme ile 97 km/h son hızınız olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Türkçe'yi düzgün yazmamışsınız.

Sen düzgününü yaz öğreneyim

Ufak cc bir motor için hele ki 2 kişi ile rampa çıkmak zordur dişlilerle oynarsan motor daha da hantallaşır

Sen düzgününü yaz öğreneyim

öğretmen değilim ama bildiğim kadarından bir parça aktarmaya çalışayım:

Bazı kelimeler cümlenin ortasında olsalar dahi ilk harfleri büyük yazılırlar. (özel isimler vb.) Bu kelimelere ek konulması gerekirse " ' " (kesme işareti) ile kelimeden ayrılır. örn. : "evet haklısın, Türkçe'yi ve harfleri düzgün yazıyorum."

Ben öğretmen değilim. size bu yaşınızdan sonra ben öğretecek de değilim. kaldı ki kimsenin size bu saatten sonra herhangi bir şey öğretebileceğini de düşünmüyorum. neden bu kadar agresif olduğunuzu da anlayabilmiş değilim. size cevaben son mesajımdır bu.

öğretmen değilim ama bildiğim kadarından bir parça aktarmaya çalışayım:

Bazı kelimeler cümlenin ortasında olsalar dahi ilk harfleri büyük yazılırlar. (özel isimler vb.) Bu kelimelere ek konulması gerekirse " ' " (kesme işareti) ile kelimeden ayrılır. örn. : "evet haklısın, Türkçe'yi ve harfleri düzgün yazıyorum."

Ben öğretmen değilim. size bu yaşınızdan sonra ben öğretecek de değilim. kaldı ki kimsenin size bu saatten sonra herhangi bir şey öğretebileceğini de düşünmüyorum. neden bu kadar agresif olduğunuzu da anlayabilmiş değilim. size cevaben son mesajımdır bu.

burda o kadar ince edebıyata gırmeye gerek yok harfler ve yazılıs sekıllerı duzgun olsun yeter . Bence de öğretme bu yaştan sonra neden agrasif oldugumu anlamak zorunda kalırsın

tmm uzatmaya gerek yok sadece dıyer 125cc ler gıbı nasıl gıder dıyom sordum nerden nereye geldi

tmm uzatmaya gerek yok sadece dıyer 125cc ler gıbı nasıl gıder dıyom sordum nerden nereye geldi

:) forumlar böyle nurullah... merak edersin spam kılıklının biri gelir konuyu saptırır. senin 125lik motosikletinin diğerleri gibi yokuşları tırmanabilmesi için fabrika çıkışındaki dişlileri takman gerekir. hem karnım doysun hem pastam dursun gibi bir şey söz konusu değil: hız istenirse ön dişli büyütülür, arka dişli küçültülür. bunun sonucunda hız artar, vitesler uzar ama tork düşer. tork istenirse ön dişli küçültülür, arka dişli büyütülür. ancak o zaman tork artar ama hız düşer, vitesler kısalır.

hangisini daha fazla istediğinin kararını vermen gerek: son hızın artsın mı? motosikletin yokuş tırmanırken seri mi olsun?

hem hız hem tork istiyorsan motosikletinin motorunu güçlendirmen gerek. o zaman da yakıt sarfiyatın artacak.

tecrübeli bir motosiklet kullanıcısı ve teknik bilgiye sahip biri olarak sen zaten bunları biliyosundur.

Ben arazide az cok kullaniyorum sanirim ustundeki disliler orjineli 2 kisi 70 gisteriyor gisterge kirik az gosterebilirmi onceden 1.vitesle 40 yaparken simdi 10 20 civari oluyor gprs ele olcebilirmiyim android hersey icin sağolun

abim arka zaten 38 ön tam bilemicem 15-16 ikisinden biri 17 yapsam motor hiç gitmıcek :)

motor düzde de gitmiyor rampadada durup dururken stop edıyor 100 km 5 lt yakıyor anlamsız sorunlar bütün bakımlar yapıldı ama yok gitmiyor sinir olcam

bu motordan adam olmıccak ınternete koydum 1 haftadır ama arayan soran yok :( napabılrım boyna masraf cıkarıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar