CBF 600 Yedek Depo

Arkadaşlar 2007 model CBF 600'üm var. Sorum-sorunum şu ki uzun yolda giderken doğal olarak benzin ışığım yandı. Bundan sonra 60 km. kadar yol aldım ve bir benzinlikte depoyu doldurdum. Depo taşana kadar dolmasına rağmen 13 lt. benzin aldı. Yani yedek depoyla 60 km. gittiğim yetmezmiş gibi bir de depoda hala 6 ila 7 lt. civarında benzin vardı. Neyse çok uzadı, bir sorun var belli ama nerede? Kısacası benim gibi başkaları da aynı sorunu yaşadı mı acaba? Şimdiden okuyan, cevap veren vermeyen tüm forum dostlarına teşekkür ediyorum.

şamandra dışında aklıma başka bir şey gelmedi sonuçta gösterge oraya bağlı :) ya da honda yolda kalmayı engellemek için yedek konusunda baya mütavazi davranmış olabilir :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı motorun 2008 modeli var bende,
Benzin aldıktan sonra ön freni sıkıp motoru ileri geri çalkalayın,
En az 2 litre daha benzin aliyor o şekilde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

şamandra dışında aklıma başka bir şey gelmedi sonuçta gösterge oraya bağlı :) ya da honda yolda kalmayı engellemek için yedek konusunda baya mütavazi davranmış olabilir :)

Şamandırayla ilgili bi sıkıntı yok :)

Arkadaş yedep depoya düştükten sonra 60 km yol gitmiş,
Daha sonra deposu 20 litre olan Cbf 600'e full benzin almış ve 13 litre doldurabilmiş :)
Bu hesaptan yola çıkarak depoda 6-7 litre benzin olduğunu düşünüyor, yanılgı orada :)

Yedek depoda 6-7 litre benzin olmasi imkansiz,
Çünkü zaten yedek depo 4 litre :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar