Honda cb125e Yeni boya jantlar:)

Arkadaşlar selam,iş dolayısıyla uzun zamandır giremiyorum foruma.Motorumda ufak tefek yenilikler yaptım sizlerle de paylaşmak istedim:)
Sirenli ses sistemi de var onunda videosunu yakında eklerim çok güzel oldu:)Koltukta çok sertti 2 kat ince sünger yaptırdım.
Jantları boyaması tam 5 gün sürdü; ilk gün beyaz astar 2 kat,ertesi gün fosforlu sarıya başladım toplamda 4 kutu boyayı katlar halinde attım,en son parlak vernikle işi bitirdim:) (Yakın zamanda buluşmak dileğiyle İzmir MT'ye selam:king:
20140906_080228.md.jpg
[/url][/IMG]
20140906_080249.md.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Emeğe saygı fakat açıkcası ben beğenmedim. Bu renk yerine altın sarısı yakışırdı.

Bence sırıtmış. Böylesi nazik motora çok uçuk kaçmış, bir renk uyumu da yok. Benim fikrimce de altın sarısı çok daha oturaklı dururdu. Ama önemli olan sizin içinize sinmesi.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
vay şükrü, seni merak ediyorduk hiç sesin soluğun çıkmıyor yahuu :)
motor için fikrimi söyliyim fazla açık bi renk olmuş sanki ama eline sağlık canlı görmek gerek :)

Siz isteyerek yaptıysanız hayırlı olsun sorun yok.Ama benim fikrimde çok sırıttığı yönde :)

Emek vermişssin renkler zevkler tartışılmaz denir ama renk olmamış bencede :)

Aga eline koluna sağlık motor senin motorun aldırma kimsenn dediğine sen beğen yeter

Ama şu ana kadar gördüğüm en b.ktan modifiye yani o renk nedir arkadaş yazık etmişsin cbr ne :D

Emeğe saygı :)
Motor ben burdayım demiş.
Beğendiysen sorun yok. Kazasız belasız keyifli sürüşler. :)

Güle güle kullanin nasil boyadinizi detayli sekilde anlatirmisin bende boyamayi dusunuyomda altin sarisina:)

Guzel ustlerindeki desenin renginde bi mavi cok hos olurdu ama emegine saglik :)

nike free run neon olmuş hocom bunlar kanda apaçilik varsa kelimeler kifayetsiz tabi.::facepalm::

fluorescent-green-nike-free-run-5-0-spider-man-loves-running-shoes---1-2184-3.jpg

sbr

motordaki tüm stıckerları sökersen daha şık durur gibi sanki..

Arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlar için herkese teşekkür:) Altın sarısı ve açık mavi düşündüm önce pek hoşuma gitmedi.Şöle cafcaflı bir şey olsun dedim gerçekten de canlı görünüşü çok güzel oldu( bana göre) .Yolda 3 kişi durdurup nereye boyattığımı sordu.Gece gündüz motor ben buradayım diyor.Çevirmedeki polis bile beğendi:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

vay şükrü, seni merak ediyorduk hiç sesin soluğun çıkmıyor yahuu :)
motor için fikrimi söyliyim fazla açık bi renk olmuş sanki ama eline sağlık canlı görmek gerek :)
Sorma dostum önce Kpss hazırlığı sonra da iş hayatına atıldım.Düğün ve askerlik için para biriktiriyorum.İzinsiz yardırmaya devam.Etkinliklerinize arada girip bakıyorum,en kısa sürede aranızda olma dileğiyle,herkese selamlar:)) Mektup gibi oldu idare et:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Büyük resim daha iyi gibi:)
20140906_080228.jpg

olmamış ama
alta da ufak bir sakal yaparsan görüntü bütünlüğü açısından daha güzel görünür bence

en sevdiğim renk kendinizmi yaptınız detaylı bilgi verirmisiniz hangi marka boya kullandınız

en sevdiğim renk kendinizmi yaptınız detaylı bilgi verirmisiniz hangi marka boya kullandınız

Evet hocam kendim yaptım.İlk katı atmadan hafif zımpara sonra beyaz bir kat boya,ertesi gün Akçalı Floresan Sarı renk boyayı yarım saat aralarla hafif katlar halinde attım.4 kutu boyayı 2 gün katlar halinde attım.
Ertesi gün Akçalı Parlak Vernik ( 3 kutu) ince katlar halinde attım.
Not: Boya pek dayanıklı olmadı uygulayacak arkadaşları şimdiden uyarıyım.Tekerleri takarken o kadar dikkat etmemize rağmen hafif soyulmalar oldu.Sonradan 2 kutu vernik daha aldım zamanım oldukça katlar halinde atacağım.Zaman ve maliyete rağmen hiç pişman değilim.2 Haftadır jantları silmiyorum hala uzaktan sıfır gibi,zaten boyama amacım dikkat çeksin temiz gözüksün:))
Boyaların maliyeti 100 liraya yakın tuttu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar