cub motor hastalık yapıyor!!!!

slm 2 ay kadar çinli cuba bindim ve sattım şimdi ise yeniden alıcam computerinede bindim falan ama cub hastalık ya sizdede varmı böle bi his diğer motorlardan zevk alamıyorum valla

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Derbiyajsız vitesli olması (performans-rahat), yere yakın olması (indi bindi kolaylığı), dar olması (her delikten geçmesi), bakım kolaylığı vs. benimde gönlümü çeldi gerçekten. 1,5 sene oldu satayım düzgün bir motor alayım dedim ama vazgeçtim. Namıssızz çok pratik çok sevimli bişi yahu! :)

şehir içi manevrasına bayılıyorum bende sattım cub ımı ama pişmanım dursaydı bi köşede
virajlarda yatışı bile abartı 80 km hız ortalaması şehir içinde fazlasıyla yeterli bir de yakıt tasarrufu var kısa gezmeler için fazlasıyla iyi
(130 km 2 lt)

Peki arkadaşlar önerebileceginiz bir marka ve model var mı..?

ben de bir cup almak istiyorum. şu an araştırma içindeyim. honda wave 110, honda innova ve yamaha crypton şu an öne çıkan cuplar.

Motosikleti
Dominar D250
Kesinlikle cup motor kullanıyorum ve çok memnunum

Evet hastalık yapıyor, kanser ediyor adamı bu çinli cuplar kanser 2. El aldım şu zamana kadar harcadığım parayı ilk ana paramın üzerine koysam çok rahatlıkla Sıfır alırdım, tabi japon cup'lar böyle değil ( crypton - innova ) kral motosikletler. Kışın satıp kurtulup bir communter almaya niyetliyim :santa:

sayın c.kaan ben sıkıntı yaşamadım sen ne sıkıntı yaşadın çinli cub da????

cub ne zevki motor dediğin debriyajlı olur önünde bir depo bacaklarını kapatıp viraja girersin

Computere nasıl bindin dayı ben kırk yıllık bilgi işlem elemanıyım daha kasanın üstüne çıkıpta iki adım gidebilmişliğim yok varsa yoksa biz taşıyoruz computerleri :D

Kesinlikle üzerinde görünmek bile istemeyeceğim bi tür bu cublar. Kullanana saygımız var tabi. Dediğiniz gibi zevk meselesi ama bana hiç hitab etmiyor , olmadı scooter alırım daha iyi :)

Cup yalnızca japonsa alınır.

(çin) üretimi cuplar özünde kötü olmamasına rağmen türkiye'ye gelen üretimler maalesef disturbatorlerin en ucuz parca isteği yüzünden cabuk haşat oluyorlar.

Mümkünse sıfır alınmalı çin menşeiili cuplar.

lakin benimde gözüme hoş gelmemelerine rağmen çok kullanışlılar orası tartışılmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar