[Ankara - MT]

umduğumdan güzel çıktı abiler kle, çook eskilerde Erhan abinin bir yazısını okumuştum 'hadi canım' deyip geçmiştim. Ankara için en ideal motor yüksek endurolardır diyordu, hakkaten öyle kasislerde yavaşlamıyorum, hiç bir yamalı asfaltı hissetmiyorum. ve en hoşuma giden tarafı (eskiler bilir nasıl cani sürücü olduğumu) aldığımdan bu yana 8bini devirdim tek bir kere motora anahtar değmedi :O biraz tipsiz belki ama bakıma para vermiyorsun eğer klen varsa sadece yağ değişimi can yakıyor gavurum 3.4 litre yağ haznesi var! 4 litre nerdeyse clio gibi :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Keçilerle aynı açıya koysaymışsın :mrgreen:

ordan geçersen bi bak motoru nereye çıkardığıma sıkıntı biraz :) trafik durmuş onlarca araba beni izliyordu yazarken bida utandım hehe :)

Evet ticaret demiştik. Lütfen arada kaynatmayalım :)) Buff satışlarımız başlamıştır. İlgilenenlere duyurulur.

Tükan yok. Facebook sayfamız var. BUFF adı ile ulaşabilirsiniz. Seçtiğiniz model Ankara içine elden teslim edilir.

:) ben ticareti böyle yapmazdım.
Resim koy, neyden ürettiğini yaz, maliyetini ve satış fiyatını yaz? Gelip alamayacaksak nasıl ulaşacağımızı yaz? Satış için biraz çalışmak lazım sanırım, alıcı buff adı ile ulaşacaksa facebookta sahibinden.com danda ulaşır. buffa.

Haklısınız tabi ki ama biz de annemizin karnından satıcı olarak doğmadık :) Neyse şaka bir yana bana facebookdan ulaşabileceğinizi yazmıştım. Telefon üzerinden linki kopyalayamadım hepsi bu. Buffları bizzat kendi annem yapmaktadır. Bay-bayan-çocuk modellerimiz, düz siyah ve desenli modellerimiz mevcuttur. Bufflarımız esnek bir kumaştan yapılmaktadır. Buradaki sohbet ortamına güvenip detayların zamanla konuşulabileceğini düşünmüştüm. Neyse bir de fiyat verip sizi daha fazla meşgul etmeyeyim. 10 liradan satıyoruz. İyi akşamlar.

Üstad zaten amacım eleştirmek değilki.. Nazik ve uyarıcı niteliğinde üslup kullandım, tüketici fikirleri üreticiyi zengin eder. Bence yazdıklarımdan yapabildiğini yap sevinsin hanım teyze :rendeer:

Arkadaşlar, yiba ve çevresindeki motosiklet satıcılarında artık pek motosiklet göremiyorum.. eldekileri satıp, tükkanı bisiklet ile doldurmuşlar, bi bilgininiz var mı? yada dikkatinizi çekti mi?

Üstad zaten amacım eleştirmek değilki.. Nazik ve uyarıcı niteliğinde üslup kullandım, tüketici fikirleri üreticiyi zengin eder. Bence yazdıklarımdan yapabildiğini yap sevinsin hanım teyze :rendeer:

Yok yok ben de alınmadım merak etmeyin. Aksine süper oluyor yorumlar. Tüketici fikirleri kesinlikle çok önemli. Hatta bana daha fazla yol gösterirseniz sevinirim. Ben de bir yerden bir şeylere başlamak istiyorum hepsi bu. :rendeer:

Bu da facebook linkimiz, daha da çeşit konulacak. Geliştirilecek tabi.
https://www.facebook.com/pages/BUFF/332483566921262?ref=hl

Bir de sahibinden.com da aktif olacağız derken böyle böyle büyüyüp gideceğiz inşallah :bestmt:

Foruma nasıl fotoğraf yüklendiğini unutmuşum :pale: En kısa zamanda halletmeye çalışacağım.

Aranıza katılmak isterim.Sonunda 150 Mr vulture aldım. Acemiyim daha yardımlarınıza ihtiyacım olacaktır. Çin malından uzak dur deniliyordu. Fakat kalkıp ilk motora o kadar para bağlamak istemedim. 2.el almayı düşünüyordum gittim ve fiyatta uygun olunca forumda çok kötülenmediğinden sıfır aldım.en azından rodaj yapmayı öğreniriz. Ve içimiz rahat eder. Bu arada kendimi tanıtmak isterim. 21 yaşındayım Bartın da öğrenciyim. Etimesgut tarafında oturuyorum. Acemi olduğumdan bu çevrede çalışmalarıma eşlik edecek varsa çok sevinirim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

Bu arada fiyatı uygun ekipman satan bir yer var mı bildiğiniz yiba yı biliyorum fakat hani anlayışlı fiyatı uygun olan sürekli alışveriş yaptığınız bir yer var mı ?

]Bu arada fiyatı uygun ekipman satan bir yer var mı bildiğiniz yiba yı biliyorum fakat hani anlayışlı fiyatı uygun olan sürekli alışveriş yaptığınız bir yer var mı ?

Yiba'da Ulus Motor dan alışveriş yapıyorum. Hüseyin Bey fiyat konusunda oldukça yardımcı oldu, şu ana kadar hiçbir problemimiz olmadı, tavsiye ederim.

Fatih bey,, Fatih bey,,, danışmaya lütfen.

yırtık sacı tamir etmekte mümkündür kanımca. arkaya ince bi plaka sac, puntalanacak mutelif yerlerden, eskisindende sağlam olabilir.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/56264-plakam-kirildi-ne-yapmaliyim.html#post1420731

Benim plakam çatlak, neredeyse boydan boya. Şimdi bana umut verdin, bunu vebalini taşıyabilecek misin peki ??

Fatih bey,, Fatih bey,,, danışmaya lütfen.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/56264-plakam-kirildi-ne-yapmaliyim.html#post1420731

Benim plakam çatlak, neredeyse boydan boya. Şimdi bana umut verdin, bunu vebalini taşıyabilecek misin peki ??

hacı pınta kaynağıynan uygun ebatta bi alüminyum parça lazım.
kaynak bulamam dersen perçin atar perçin kafalarını beyaza boyarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar