Altin elbiseli adam partisine gidenler ?

biz istinye hacıosman civarından çıkıcaz yola 2 kişi istersen katılabilirsin

Son düzenleme:
evet arkadaşlar yarın 14:00 pendik köprüsü hareketimiz ben 125kt ile ve arkadaşım joymax 250i ile bekliyor olacağız 14:15 de hareket ederiz 1430-45 gibi optimumda buluşuruz herkese iyi geceler yarın buluşmak üzere

selam bende gelmeyi düşünüyorum biraz erken degilmi saat ?

Bana da biraz erken gibi geldi. Ben de şekerpınardan otobana girip 2. kopruden gideceğim. Var mı bu taraflardan gelecek eşlik edebilirim.
Bir saat sonra 4 gibi yola çıkmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Elimde birkaç video var. Onları düzenleyip foruma koyacağım bilginize sunarım :)

Dugunden yaziyorum bekliyoruz :) nasil eglendiniz mi bari herkes gazladi kopmadiniz dmi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

optimum buluşmasından bir kare

Ktm'nin önünden hareket

Stunt gösterisi cok iyiydi canlı izleyince farklı oluyormuş
Optimum bulusmasina yetişemedim bende işten gec gelmiştim gec uyandığimda 3tu
Forumdan kimseyle tanisamadim :(

Yarın stunt gösterisinin videosunu koyarım başka videolarda var fakat onlar artçımdaydı onlarıda yarın alırsam yarın akşam koyabilirim optimumda buluştuktan sonra giderkenki videolar , ktm önünden yola çıkarkenki videolar ve en son ,gis'e yaklaşınca ormanın içinden geçerken video var gerçe o ormanın içinde 5-6 kişi kaldık geriye kalan 50-60 motorcu nereye kayboldu anlayamadım :)

ktm önunden caddeye cıkınca herkes bı yapıştırdı valla ne kortej kaldı ne fermuar :D

100 gecemedıgım ıcın baya geride kaldım Allahtan mavı mt 07li bi abı vardır onunda onunla gıttık

photo.php

ktm önunden caddeye cıkınca herkes bı yapıştırdı valla ne kortej kaldı ne fermuar :D

100 gecemedıgım ıcın baya geride kaldım Allahtan mavı mt 07li bi abı vardır onunda onunla gıttık

Doğru diyorsun otobana bir çıkıldı millet uzadı gitti ben zaten ayrılacağım için problem değildi de millet baya yarışmaya gelmiş sanki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar